x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Zăpadă de primăvară: A nins ca în poveşti la finalul lui martie, în Capitală

Zăpadă de primăvară: A nins ca în poveşti la finalul lui martie, în Capitală

de Alice Petrescu    |    29 Mar 2023   •   13:16
Zăpadă de primăvară: A nins ca în poveşti la finalul lui martie, în Capitală

Deși suntem la sfârșit de martie, iarna nu se dă plecată, astfel, în jurul prânzului a început să ningă în București dar și pe Autostrada Soarelui. În Capitală, la acea oră, erau 6 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor în Capitală vremea se va menține rece, până joi, 30 martie, după ce în urmă cu doar câteva zile au fost chiar temperaturi de peste 20 de grade.

Pe parcursul zilei, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de -3...-1 grad, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul a -5 grade. Noaptea e posibil să se producă brumă.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române a anunțat că în mai multe județe din țară drumarii intervin pentru curăţarea carosabilului

În plus, poliția solicită șoferilor să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi de drum, să ia în considerare că distanţa de frânare creşte pe un carosabil umed sau alunecos, să-şi asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă şi geamuri laterale şi să folosească luminile de ceaţă dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen. 
 

Ninge pe Autostrada Soarelui

 

×
Subiecte în articol: ninsore capitala martie