x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Supliment Timp Liber - 14 aprilie 2014 Cadouri care vă fac orginiali şi surprinzători

Cadouri care vă fac orginiali şi surprinzători

09 Mai 2014   •   21:24
Cadouri care vă fac orginiali şi surprinzători

Exerciţiu de imaginaţie: cum ar fi să oferi prietenilor un weekend de vis, dar să-i laşi pe ei aleagă locul, fără ca tu să le strici surpriza, întrebându-i din timp unde îşi doresc să meargă? Sau să îi surprinzi atunci când în locul clasicului cadou ales în grabă, fără prea multă inspiraţie, să primească o şedinţă de SPA, un zbor cu avionul, o şedinţă de echitaţie sau chiar o şedinţă de arte marţiale Tai Chi? Este minunat să oferi dar să şi primeşti la ocazii speciale un cadou-experienţă!
Pentru că ne dorim mereu să îi surprindem pe cei dragi cu un cadou ieşit din tipare, ceva altfel şi nu un cadou banal, există Originalo. Atunci când vrei să te faci remarcat. E simplu, eficient şi chiar… romantic.
În locul voucherelor tipărite la imprimantă şi deloc flexibile care nu au efectul scontat, pachetele-cadou Originalo vor surpinde plăcut de fiecare dată, iar tu vei avea siguranţa unei alegeri  potrivite.
Sunt ideale pentru zilele de naştere, onomastici, cununii civile, de sărbători (vin Paştile!), cadourile Originalo sunt valabile pentru una sau două persoane şi pot fi folosite în decursul a cel puţin un an.
Pachetele-cadou Originalo reprezintă pentru companii o modalitatea inedită şi elegantă de recompensare şi motivare a angajaţilor şi partenerilor de business. Acestea sunt însoţite de un compliment card şi un amabalaj cadou ce pot fi personalizate în funcţie de ocazie.

La Originalo vei descoperi 11 pachete-cadou împărţite în patru categorii, care mai de care mai savuroase: Sejur, SPA, Sport&Aventură şi Lifestyle.
Iată mecanismul: cel căruia îi oferi cadoul va primi o cutie elegant ambalată, care conţine un catalog cu zeci de activităţi, din care poate alege experienţa dorită. Fiecare pachet-cadou Originalo este însoţit de un voucher-cadou, care acoperă integral valoarea unui serviciu la alegere din catalog şi este valabil cel puţin un an. Un cadou memorabil în trei paşi simpli:
1.    Tu dăruieşti!
2.    El sau ea alege!
3.    Şi trăieşte!

Toate cele 11 pachete-cadou Originalo le găsiţi pe  www.originalo.ro, dar şi în magazinele partenere Diverta, cu preţuri începând de la 99 lei.

×