x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Supliment Timp Liber - 14 aprilie 2014 Oaspeţii sunt întâmpinaţi cu zâmbete

Oaspeţii sunt întâmpinaţi cu zâmbete

de Elena Stan    |    09 Mai 2014   •   20:09
Oaspeţii sunt întâmpinaţi cu zâmbete
Sursa foto: Radu Razvan/Getty Images/iStockphoto

Grupul hotelier Internaţional a deschis trei hoteluri în ultimii trei ani. Astfel, în luna decembrie 2011 a redeschis, după renovarea integrală, hotelul Internaţional de patru stele din staţiunea montană Sinaia, la începutul lui 2013 a deschid hotelul din Bucureşti, iar în noiembrie l-a deschis pe cel din Iaşi.
Grupul pune mare accent pe ospitalitate, investind continuu în evoluţia şi dezvoltarea profesională a tuturor angajaţilor pentru a putea oferi servicii la cele mai înalte standarde. Oaspeţii care trec pragul hotelurilor Internaţional sunt întâmpinaţi cu respect, confort şi zâmbete. Zonele au fost strategic alese, turiştii beneficiind de condiţii excelente atât în Capitală, cât şi la munte sau în Iaşi, oraş cunoscut ca fiind sufletul Moldovei.

Vizită la mănăstirile din Neamţ
Cu un design deosebit ce inspiră atmosfera hotelurilor din New York, camerele hotelului Internaţional Iaşi te încântă prin inovaţie şi confort. Dintre cele 169 de camere ale hotelului, două sunt pentru persoanele cu dizabilităţi. Hotelul are opt săli de conferinţe, două restaurante, un Sky bar, lobby bar & executive lounge, piscină, jacuzzi, saună uscată şi umedă, masaj. Hotelul este aproape de Palatul Culturii, Mitropolie sau Mănăstirile Trei Ierarhi şi Golia. În plus, oaspeţii se pot bucura de cinema, teatru de vară sau patinoar, în cadrul complexului Palas. În oferta realizată pentru Paşti, oaspeţii vor beneficia de un pelerinaj la mănăstirile Secu, Sihăstria, Sihla, Neamţ şi Agapia, precum şi de un Dejun Pascal, tariful variază între 1.114- 1.944 de lei de persoană în funcţie de tipul camerei şi perioadă.
 
Tur al castelelor
Oaspeţii hotelului Internaţional Sinaia pot vizita celebrul castel Peleş, construit la ordinul Regelui Carol I al României, în stil neogotic şi neorenascentist german, precum şi castelele Pelişor, Foişor sau casa memorială a celebrului compozitor român George Enescu. la poalele munţilor Bucegi, hotelul are 180 de camere, 11 săli de conferinţă, trei restaurante, un elegant Centru Spa cu piscină, Chocolate Bar în lobby, de Divertisment. Hotelul International Sinaia a pregătit pachete turistice atractive pentru Paşti. În funcţie de tipul camerei şi de perioadă, tariful variază de la 760 la 1.635 de lei de persoană. De asemenea, hotelul mai are o ofertă, intitulată One Holyday – Two Cities, care include 5 nopţi de cazare, de duminică până miercuri, cu mic dejun inclus şi parcare gratuită. Pachetul cuprinde vizită la Bran şi la Braşov, precum şi a castelului Peleş şi a Cramelor. Tariful porneşte de la 4.452 de lei şi ajunge la 4.778 de lei de persoană.

Ofertă specială Clubbin’ Break
Hotel Internaţional Bucureşti este localizat în mod convenabil în inima oraşului, la 10 minute de impozanta clădire a Palatului Parlamentului, aproape de Biblioteca Naţională, de Catedrala Mitropoliei şi Unirea Shopping Center, pentru împătimiţii de cumpărături. Hotelul include 70 de camere spaţioase, trei săli de conferinţă, Restaurant Tirol şi un coffee lounge. Mobilierul camerelor este antichizat manual, în stilul clasic, definit în culori calde, pastelate. Pentru vineri şi sâmbătă, hotelul are oferta Clubbin’ Break, ce include două nopţi de cazare cu mic dejun şi parcare gratuită la un preţ ce începe de la 260 de euro de persoană. Oferta include un tur al cluburilor din Centrul Vechi.
Toate camerele hotelurilor Internaţional sunt amenajate pentru a atinge cele mai înalte standarde de cazare, oferind servicii de internet wireless de mare viteză, minibar, aer condiţionat, seif, birou, televiziune prin satelit, televizor LCD, telefon, uscător de păr, set pentru cafea sau ceai.

×