x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Acces Direct” și “Un show păcătos” revin la Antena 1, cu imagini exclusive de la nunta Andreei Tonciu și botezul fiicei sale

„Acces Direct” și “Un show păcătos” revin la Antena 1, cu imagini exclusive de la nunta Andreei Tonciu și botezul fiicei sale

04 Sep 2016   •   14:20
„Acces Direct” și “Un show păcătos” revin la Antena 1, cu imagini exclusive de la nunta Andreei Tonciu și botezul fiicei sale
Sursa foto: DIANA OROS

Acces Direct”, emisiune prezentată de Simona Gherghe, și „Un show păcătos”, al cărui gazdă este Dan Capatos, revin din 5 septembrie, la Antena 1, cu sezoane noi din care nu vor lipsi subiectele exclusive, poveștile impresionante de viață ale unor oameni speciali, dezvăluirile de culise și picanteriile mondene abordate într-un stil inconfundabil de cei doi prezentatori.

 

Luni, la Antena 1, în primele ediții “Acces Direct”  și “Un show păcătos”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea imagini în exclusivitate de la cele mai importante evenimente din viața Andreei Tonciu: nunta cu alesul inimii ei și botezul fiicei sale, Rebecca Anamaria.

După cinci săptămâni de vacanță, mi-e dor de prietenii emisiunii și de adrenalina directului. Continuăm seria povestilor despre oameni obișnuiți, povești impresionante, din care fiecare are câte ceva de învățat. Insă nu neglijăm nici vedetele de la noi, mai ales la evenimente speciale. De altfel, așa vom și începe noul sezon. Că tot se poarta nunțile, noi avem o petrecere dublă: căsătorie si botez, cu miri și nași celebri. Este o exclusivitate, așa că vă aștept luni, de la 17.00, ca de obicei!” spune Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Acces direct” ce revine de luni, 5 septembrie, la Antena 1.

După ce a avut parte de o cununie civilă de vis, Andreea a pregătit o nuntă ca-n poveşti cu alesul inimii sale. Decorul în care va avea loc evenimentul va fi de-a dreptul spectaculos, cu aur, cristale prețioase, ornamente fascinante, iar meniul va fi unul sofisticat.

Cu rochia sa specială, pentru care a achitat o sumă cu multe zerouri, Andreea Tonciu e convinsă că se va face admirată de toată lumea. Şi pentru că naşii Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au un program foarte încărcat, Andreea a hotărât ca în aceeași zi să aibă loc și botezul Rebeccăi Anamaria, fetiţa ei în vârstă de trei luni. Astfel, duminică, 4 septembrie, două evenimente importante se vor petrece în viața Andreei: se va căsători și își va boteza primul copil.

Printre sutele de invitați care și-au anunțat prezența la cele două evenimente se află numeroase persoane publice, printre care Carmen Minune şi Elis Armeanca. 

Cine vor fi celelalte vedete, care sunt cele mai spectaculoase imagini de la nunta Andreei Tonciu și de la botezul fiicei sale, dar și care sunt amănuntele din culisele celor două evenimente, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în exclusivitate luni, 5 septembrie, de la ora 17.00, la “Acces Direct” și, de la ora ora 23.00, la “Un show păcătos”.

De obicei, la început de sezon, toată lumea promite marea cu sarea, să atragă telespectatorii. Din fericire, “Un show păcătos” a devenit de mult timp un “clasic”, așa că nu mai are nevoie de asemenea tertipuri. Eu le spun telespectatorilor un singur lucru: luni începe “Un show păcătos”. Vă mulțumesc pentru acest al 18-lea început. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, spune Dan Capatos, la începutul celui de-al 18-lea sezon al emisiunii pe care o prezintă.

×