x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Actorii Alexandru Ion și Adelaida Perjoiu prezintă emisiunea ”Vreau azi de la Alo Shop”, la Antena Stars

Actorii Alexandru Ion și Adelaida Perjoiu prezintă emisiunea ”Vreau azi de la Alo Shop”, la Antena Stars

27 Iul 2018   •   10:19
Actorii Alexandru Ion și Adelaida Perjoiu prezintă emisiunea  ”Vreau azi de la Alo Shop”, la Antena Stars
Sursa foto: DIANA OROS

O nouă emisiune de shopping și divertisment se lansează în această vară, la Antena Stars. ”Vreau azi de la Alo Shop”, prezentată de doi îndrăgiți și charismatici actori, Alexandru Ion și Adelaida Perjoiu, va avea premiera luni, 30 august, și va fi difuzată de două ori pe zi, de luni până vineri, dimineața de la ora 8 și după-amiaza de la 17.00.

Cei doi actori vor îmbina într-o manieră autentică informațiile utile și momentele pline de umor, împărtășind cu telespectatorii experiențele sincere pe care le trăiesc în momentul în care testează anumite produse.

””Vreau azi de la Alo Shop” reprezintă un capitol foarte fun al existenței mele profesionale. Pe lângă bucuria reîntalnirii cu Adelaida, cu care am fost coleg la Facultatea de Teatru, întreaga echipă creează o atmosferă foarte placută și cred că împreună vom reuși să propunem o emisiune atipică în actualul climat al grilelor TV. Ne propunem să aducem multe zâmbete, dar și informatii noi și folositoare, cu o abordare sinceră, care întâmpină nevoia de dialog a telespectatorilor”, spune Alexandru Ion.

Actrița Adelaida Perjoiu mărturisește că pentru ea emisiunea ”Vreau azi de la Alo Shop” reprezintă o premieră:  “Este prima experiență în televiziune, în sensul de format tv care nu e serial sau schetch în care să fiu “un personaj” dintr-o poveste de ficțiune, iar lucrul ăsta a fost în primul rând neașteptat. Cu atât mai mult cu cât nu aveam niciun fel de experiență cu lucrul într-un platou de televiziune. Este o o ocazie bună de a învăța lucruri noi, mai ales că echipa emisiunii este formată din oameni super faini și cu simțul umorului. Iar “parteneriatul” cu Alex pentru ”Vreau Azi de la Alo Shop” a picat de minune și e o adevărată bucurie, mai ales că noi am fost colegi de facultate. Profesional însă, este primul proiect la care lucrăm împreună. Deci emisiunea asta marchează mai multe începuturi pentru mine”, mărturisește Adelaida Perjoiu.

Alături de Alexandru Ion și Adelaida Perjoiu, în platoul emisiunii ”Vreau azi de la Alo Shop”, de la Antena Stars vor fi prezenți specialiști în nutriție, wellness și alte domenii de interes care vor oferi informații și recomandări utile.

×
Subiecte în articol: Vreau azi de la Alo Shop