x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Alex Filip a revenit în ”Ultimul Trib”: ”Sună ciudat, dar sunt încântat să fiu înapoi pe insulă”

Alex Filip a revenit în ”Ultimul Trib”: ”Sună ciudat, dar sunt încântat să fiu înapoi pe insulă”

21 Dec 2018   •   16:09
Alex Filip a revenit în ”Ultimul Trib”: ”Sună ciudat, dar sunt încântat să fiu înapoi pe insulă”

Crocodilii și Lemurii au trăit un carusel de emoții, seara trecută, într-o nouă ediție Ultimul Trib”, la Antena 1, iar la final, Alex Filip a primit șansa de a reveni pe insula pustie și, în ciuda celor trăite acolo, a acceptat-o fără să clipească!

            Față în față pe terenul de luptă, membrii ambelor echipe au câte un șoc după ce observă că doi concurenți nu mai sunt prezenți. Mai întâi, Lemurii află de tragedia care a avut loc în familia lui Dima, iar cei mai mulți dintre ei înțeleg abia atunci care este motivul dureros pentru care artistul se avânta în fiecare joc de parcă ar fi fost ultimul. ” ”Nu voia să facă din tot jocul acesta un act de caritate”, a spus Sorin Brotnei.

”Îmi pare foarte rău pentru modul în care Dima a plecat, nu credeam că mai este cineva aici care a venit cu același risc”, a spus Neli, care a trăit o experiență asemănătoare la sosirea în Madagascar, când a aflat că mama sa s-a stins în urma unei îndelungi suferințe.

            Totodată, fetele rămase în echipa Corcodililor observă că Alex Filip, fostul lor căpitan, a dispărut din rândul Lemurilor, la doar câteva zile după ce acesta a fost transferat. Vestea le-a spulberat acestora orice urmă de speranță că îl vor putea lua înapoi în echipă dacă ar câștiga una dintre probe.

”Concursul acesta are un ciclu care se regăsește și în viață. Este foarte imprevizibil și de multe ori se caracterizează printr-un val care te zăpăcește, apoi nu vine o pauză, ci un alt val”, a spus dezamăgit și gimnastul Mircea Zamfir.

Pentru noua probă de Salvare, echipele au jucat în formație de 5 la 5, astfel că Silviu și Neli au urcat într-un car pentru a ține în echilibru o tablă de șah la distanță, în timp ce colegii lor împingeau carul pe un traseu cu obstacole. Echipa galbenă a reușit fără prea mari eforturi să se salveze, în timp ce echipa roșie a trebuit să se pregătească pentru jocul de Nominalizare care va trimite doi membri ai echipei la duel. Cunoscut pentru franchețea sa, Daniel Chiriță a mărturisit că încearcă să nu se gândească la faptul că echipa roșie este acum formată în mare parte din fete accidentate. ”Încerc să mă gândesc doar la noi, nu la adversar... e o vorbă ”Mai bine să plângă mă-sa, decât să plângă mama. Chiar nu am nicio strângere de inimă, e un joc”, a spus acesta.

Pentru jocul de Nominalizare, Oana și Neli au decis să continue și ele lupta în ciuda accidentărilor, iar în mod surprinzător Neli a încheiat prima proba la care au avut de cărat câte o plasă pe cap și a câștigat imunitatea. De partea cealaltă, Roxana Chiperi a terminat ultima, după ce pe traseu a făcut eforturi vizibile pentru a rămâne în urmă și chiar a început să cânte sau să mănânce din sacii pe care îi avea de transportat pe cap. ”După ce m-a depășit Mircescu, nu am vrut s-o las pe Oana să iasă pe ultimul lor. Eu eram omul care în ultima vreme a tot spus că vrea să plece acasă. În echipa mea sunt oameni mult mai motivați, care vor să lupte în continuare și am încercat să trag de timp în toate felurile”, a motivat Roxana la final alegerea sa.  

Astfel, Roxana a devenit primul om nominalizat, iar pentru cel de-al doilea, membrii echipei au ajuns la vot. Ajunși la egalitate la vot între Lola și Mircescu, actorul a luat o decizie rapidă și s-a oferit să intre el la duel. ”A făcut un gest bărbătesc. Dacă eram în locul lui îmi dădeam un vot mie, e greu să riscăm să pierdem singurul bărbat din echipă. Îți mulțumesc și o să încerc să te răsplătesc”, a spus Lola cu lacrimi în ochi, neașteptându-se la un astfel de gest.

Cu toate acestea, Silviu Mircescu a mărturisit că gestul i s-a părut unul normal, având în vedere că s-a simțit dator să își protejeze coechipierele. ”Eu i-am promis lui Alex că orice s-ar întâmpla, o să protejez fetele, cu orice risc. Nu poți să stai în acest concurs și să fugi - ori lupți cu orice risc, ori pleci acasă. Sunt oameni care s-au pitit după copac și alții s-au luptat pentru ei”, a explicat Mircescu.

În timp ce aceștia s-au întors pe insulă pentru a se reface, într-un resort din Madagascar, Alex Filip, care încă nu plecase spre România, a primit o ofertă pe care a acceptat-o fără să clipească – aceea de a reveni în ”Ultimul Trib”, în locul pe care îl ocupa Dima în echipa roșie. ”Mi-e frică de astfel de situații pentru că, în ciuda ambalajului, pe mine mă apucă plânsul. Este una dintre cele mai mari surprize ale mele și îmi doresc să mă întorc. Eu nu aveam ce să caut în echipa galbenă. Acolo nu primează latura umană, când am fost eliminat, îmi părea mai bine că plec acasă decât să rămân în sat cu ei. Sună ciudat, dar sunt încântat să fiu înapoi pe insulă, pentru că sunt în echipa mea”, a spus Filip emoționat.

Cel puțin la fel de fericite au fost și fetele din echipa roșie să îl revadă pe insula pustie, chiar dacă veștile nu au fost din cele bune - Alex Filip a revenit în ”Ultimul Trib”, dar nu cu șanse egale, ci în poziția de duelist! Care va fi soarta acestuia, telespectatorii pot afla joia viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

×