x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Andrei Aradits și Cosmin Seleși se tem că Dorian Popa le va rupe masa juraților în semifinala “Te cunosc de undeva!"

Andrei Aradits și Cosmin Seleși se tem că Dorian Popa le va rupe masa juraților în semifinala “Te cunosc de undeva!"

17 Dec 2016   •   14:35
Andrei Aradits și Cosmin Seleși se tem că Dorian Popa le va rupe masa juraților în semifinala “Te cunosc de undeva!"

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20.00, în semifinala “Te cunosc de undeva!”, Dorian Popa va juca un ultim travesti, spectaculos și complicat, Nicki Minaj.

Îmi place. O să fie show! O să ne distrăm, o să fie bestial”, spune concurentul care recunoaște că seamănă puțin la mers cu artista americană.

Apariția sa, pe tocuri foarte înalte și cu ciorapi-plasă, cu o perucă lungă, blondă, și o costumație spectaculoasă le ia ochii juraților. Ba Aradits chiar are emoții ca Dorian să nu se prăvălească pe scenă. “Când l-am văzut, am zis: Doamne, cade!”. Dacă nu cade, sigur se rupe scena!”... Iar când a venit la noi, am avut senzația că ori se rupe masa ori o să-mi cadă în brațe și nu știu dacă o să pot să duc așa ceva!”, spune acesta.

Emoții că Dorian va rupe masa juriului a avut și prezentatorul Cosmin Seleși care, văzându-l că se așează pe masă, pentru a-i face declarații lui Aurelian Temișan, a exclamat: „Nu! Se rupe! Stai că mai avem de terminat sezonul ăsta...”.

Dacă Dorian Popa a reușit să rupă masa juriului, la “Te cunosc de undeva!”, dar și ce declarații i-a făcut acesta lui Aurelian Temișan, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20.00, în gala “Te cunosc de undeva!” care va desemna finaliștii celui de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor.

×