x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Brigitte Năstase și fiica ei, Sara, au câștigat cea de-a doua ediție “Aici eu sunt vedeta”

Brigitte Năstase și fiica ei, Sara, au câștigat cea de-a doua ediție “Aici eu sunt vedeta”

18 Mar 2018   •   21:15
Brigitte Năstase și fiica ei, Sara, au câștigat cea de-a doua ediție “Aici eu sunt vedeta”

Brigitte Năstase și fiica ei, Sara (10 ani), au câștigat aseară cea de-a doua ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta” a noului sezon și au demonstrat astfel că se cunosc foarte bine una pe cealaltă. Cei 8.000 de lei obținuți au fost donați de Brigitte și Sara lui Kerim (4 ani și jumătate), un băiețel diagnosticat cu leucemie. “Cu acești bani dorim să-l ajutăm pentru tratamentul pe care îl are de făcut”, spune Brigitte.

A fost o seară interesantă, la “Aici eu sunt vedeta”, pentru celebritățile care au venit alături de copiii lor în platoul emisiunii prezentate de Cosmin Seleși.  Căci cei mici le-au dezvăluit secretele, au povestit întâmplări din intimitate și au spus lumii întregi ce obiceiuri ciudate au mami și tati. Fiecare dintre vedete a avut susținere din public. Căci Elena a venit să-i susțină pe soțul ei, Dan Helciug, și fiul lor, Luca (10 ani), fotbalistul Adrian Cristea a vrut să fie alături de fiica sa, Rania (9 ani), și de mama copilului său, Denisa Nechifor, iar celebrul tenismen Ilie Năstase a fost acolo pentru Brigitte și fiica ei, Sara.

Așadar, aseară, la “Aici eu sunt vedeta”,  Rania a spus, printre altele, despre mama ei că este îndrăgostită în secret de Mircea Badea, că doarme îmbrăcată gros și că a fost imaginea unei  firme de... otravă pentru șobolani. De la Luca am aflat că celebrul său tată și-a făcut în secret implant de păr, că acesta își cumpără lucruri scumpe, iar pe ei, ceilalți membri ai familei, îi lasă să... sărăcească, dar și că se învârte de trei ori în jurul mașinii înainte să urce în ea. La rândul ei, Sara a spus că mama ei merge la discotecă sâmbăta fără să știe Ilie, că este cea mai fericită atunci când își cumpără multe case, că dimineața citește Biblia, că își face buzele ca de rață atunci când își face selfie-uri, dar și că îi place să mănânce pufarine.

Cine sunt celebritățile care vor avea curajul să vină alături de copiii lor în emisiunea prezentată de Cosmin Seleși, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joia viitoare, de la ora 20.00, numai la Aici eu sunt vedeta.

 

×