x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Asprovalta, stațiunea renumită pentru frumuseța naturală și prețurile mici

Asprovalta, stațiunea renumită pentru frumuseța naturală și prețurile mici

20 Mai 2013   •   15:46
Asprovalta, stațiunea renumită pentru frumuseța naturală și prețurile mici
Sursa foto: Harry Vorsteher/

Asprovalta este o urbe mică așezată în golful Strimonikos din peninsula Halkidiki din nordul Greciei. O găsești la doar o oră de orașele situate în provincia Macedonia din Grecia, adică Salonic, Serres, Drama și Kavala. În traducere liberă Asprovalta înseamnă Valea Albă, iar turiștii o aleg mai ales pentru plajele întinse care au primit de multă vreme distincția „Blue Flag”.

Este locul unde natura parcă dorește să se întreacă pe sine, iar turiștii pot admira aici situri arheologice, parcuri amenajate cu stil și numeroase fântâni arteziene de o frumusețe aparte.
Restaurantele, tavernele, terasele umbroase și cafenelele îți invită opaspeții cu meniuri care mai de care mai apetisante înzestrate cu tradiționalismul grecesc.

Este o stațiune care atrage mai ales familiile cu copii, un loc unde vei găsi un mediu prietenos și foarte liniștit. Cei care vin foarte des aici sunt bulgarii, asta și pentru că stațiunea se află la granița cu Bulgaria. Așadar, să nu vă mire dacă veți întâlni numeroși turiști veniți din Sofia sau alte orașe ale Bulgariei.

Dacă  sunteți plictisiți de plajă, ei bine puteți să vă aventurați în excursiile organizate de agențiile de turism din zonă prin împrejurimile urbei Asprovalta. Prețurile nu sunt foarte mari 35-40 Euro/pers., iar cele mai des vizitate sunt muntele Athos, precum și Kavala și Thassos și Meteora. La fel de interesante sunt Nei Pori sau Olympic Beach, aflate la circa 80 de kilometri de Asprovalta.

Oferta sejur Asprovalta

Aparthotelul AFRODITI 2* este situat in stațiunea Nea Vrasna - Asprovalta, în golful Strymonia exact pe plajă. Dispune de camere cu balcon, foarte mari ce asigură confortul  necesar pentru odihnă.

Pentru Asprovalta, profită de promoția Plătești unul, merge toată familia! Până pe 31 mai cumperi, un sejur și primești gratuit același sejur pentru toți membrii familiei tale. La Aparthotelul Afroditi de două stele, tariful este 72 Euro plus 329 RON pentru transport cu autocarul, 6 nopți cazare și însoțitor de grup. Europa Travel www.europatravel.ro

×
Subiecte în articol: oferta sejur Asprovalta