x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Crina Abrudan îşi incarca bateriile in livada parintilor

Crina Abrudan îşi incarca bateriile in livada parintilor

de Cosmina Stoicescu    |    11 Iul 2012   •   14:02
Crina Abrudan îşi incarca bateriile in livada parintilor

Foarte atasata de parintii ei si o mare fana a soarelui, Crina a decis sa isi petreaca zilele de vacanta dinaintea deplasarii la Londra, la Oradea – orasul ei natal. Astfel, frumoasa prezentatoare de la Antena 1 s-a relaxat la piscina, a revizitat orasul si a ajuns la livada de caisi pe care parintii ei o au in apropiere de Oradea, in cel mai potrivit moment: atunci cand toate fructele erau coapte.

Desi planificase sa viziteze mai multe locuri in Bihor si mai apoi in Ungaria, Crina a hotarat sa ramana pe toata durata concediului la Oradea, locul in care se simte cel mai bine.

Crina Abrudan pleaca la finalul lunii iulie la Londra. Trustul Intact Media Group isi trimite cei mai buni reporteri la Londra, printre care si frumoasa prezentatoare a stirilor sportive, Crina Abrudan. Impreuna cu Gabi Balasu de la Antena 3 si Magda Bucur, reporter special al Observatorului, Crina va realiza foarte multe transmisii in direct, stiri si reportaje, astfel incat telespectatorii sa fie in permanenta informati despre evolutia sportivilor romani in competitie, dar nu numai.

×