x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Icmeler, un loc minunat pentru vacanţă, lângă Marmaris

Icmeler, un loc minunat pentru vacanţă, lângă Marmaris

17 Iul 2013   •   10:33
Icmeler, un loc minunat pentru vacanţă, lângă Marmaris
Daca vrei sa ai un sejur linistit, intr-un peisaj mirific, unde albastrul marii se uneste perfect cu verdele muntelui si nisipul fin si galben al plajei, atunci Icmeler este locul ideal. Statiunea se afla la 9 km de Marmaris si este perfecta pentru cuplurile si familiile cu copii, care vor sa isi petreaca vacanta pe litoralul turcesc, in locul de intalnire al Marilor Egee si Mediteraneana.

In micuta statiune domeste o atmosfera relaxanta si tihnita; cateva parcuri si gradini minunate, bine intretinute, cu o multitudine de flori de toate culorile iti vor bucura privirea si sufletul. Icmeler este cunoscuta pentru gradinile de iasomie, bulevardele de promenada, plajele de nisip foarte curate si izvoarele cu ape minerale cu proprietati terapeutice.

Statiunea este perfecta pentru cei care iubesc sa leneveasca la soare. Plaja intinsa este strajuita de palmieri si arbori de eucalipt, care ofera zone racoroase si umbrite, ideale pentru momentele cand soarele este prea puternic. Apa calda si limpede este numai buna pentru balaceala si inot, si daca sunt amatori de o plimbare cu banana, pe plaja exista un centru de inchirieri. Poti practica, de asemenea, sporturi de apa precum scufundari, scubadiving, schi nautic, windsurfing. Din Icmeler poti face excursii sau croaziere spre insulele din apropiere si la diverse situri arheologice: preferatele sunt insula Cleopatra, izvoarele termale din Pamukkale si orasul antic Efes.

Statiunea Icmeler este amplasata intr-un loc deosebit, lucru de care trebuie sa profiti. Daca te incumeti sa urci pe munte, panorama asupra intregii zone este de vis. Plaja se arcuieste perfect in jurul golfului, exact ca un colier brodat din nisip fin, pe care se gasesc din abundenta sezlonguri si umbrelute.
Pentru ca Icmeler este un loc recunoscut pentru liniste, viata de noapte nu este atat de zgomotoasa precum in alte statiuni, desi sunt destule localuri cu muzica live, karaoke sau alte forme de divertisment. Cele mai populare sunt cluburile de noapte Pleasure, EastEnders si Oasi. Majoritatea turistilor care vor distractie adevarata merg in  Marmaris.

Oferta sejur Marmaris
Hotel Portofino 3* - de la 225 EURO + 329 RON/pers., transport cu  autocarul, 6 nopti cazare cu all inclusive, insotitor de grup. Europa Travel, www.europatravel.ro


×
Subiecte în articol: oferta sejur Marmaris