x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Mirela Stelea s-a relaxat în Creta fără Bogdan Stelea

Mirela Stelea s-a relaxat în Creta fără Bogdan Stelea

de Cosmina Stoicescu    |    31 Iul 2012   •   13:31
Mirela Stelea s-a relaxat în Creta fără Bogdan Stelea

Mirela Stelea si-a rezervat o saptamana pentru o mult-asteptata vacanta in care s-a relaxat si si-a incarcat bateriile, dupa o jumatate de an de activitate intensa in sfera modei.

Designerul a petrecut sapte zile in nord-estul Cretei, intr-un resort exclusivist, situat langa cea mai frumoasa laguna de pe insula greceasca.

Mirela a petrecut vacanta alaturi de o prietena apropiata, sotul ei, Bogdan Stelea, fiind plecat in cantonament in acea perioada.

In Creta, Mirela s-a relaxat la plaja, folosind creme cu factor de protectie ridicat, o data la doua zile a mers la sala, in complexul din incinta hotelului si aproape zilnic a urmat tratamente de spa. A optat pentru masaje efectuate in jacuzzi sub terapia cu lumini. Pe tot parcursul sejurului, Mirela Stelea s-a delectat cu preparatele culinare traditionale grecesti, din care nu au lipsit pestele, fructele de mare, salatele si vinul alb cretan. In plus, in fiecare dimineata a baut, la fel cum procedeaza si acasa, cafea la ibric, dupa o reteta greceasca.

Mirela a vizitat obiectivele turistice din Heraklion si Agios Nikolaos, a colindat buticurile cu haine si bijuterii si a cumparat multe inele, bratari si lantisoare realizate in stil grecesc.

Dupa Grecia, Mirela Stelea va incepe pregatirile pentru noua colectie vestimentara pe care o va lansa in toamna.

×