x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii O nouă stațiune turistică lângă Horezu. Investiție inițială de 10 milioane de euro

O nouă stațiune turistică lângă Horezu. Investiție inițială de 10 milioane de euro

27 Iul 2020   •   12:00
O nouă stațiune turistică lângă Horezu. Investiție inițială de 10 milioane de euro

Doi antreprenori vor realiza un proiect turistic în zona Vârful Roman (1.850 de metri), aflat la 17 kilometri de oraşul Horezu. Investiția inițială va fi de 10 milioane de euro.

Alessio Karkhi şi Nicu Hagivreta au demarat planul turistic Murotti Valley. Aceste va include, în prima fază, 74 de vile cu două, trei şi patru camere. 39 dintre acestea vor fi finalizate în primul trimestru din 2021, alte 35 fiind date în folosință la finalul anului 2021.

O pârtie de schi cu o lungime de 800 de metri şi o instalaţie de teleschi sunt deja operaționale. O a doua pârtie, cu o lungime de 5.000 de metri şi o instalaţie de telescaun, vor fi gata la sfârșitul anului 2021.

În prima fază vor fi deschise și două restaurante, un hotel cu spa, piscine şi sală de sport. Infrastructura va fi finalizată până în primul trimestru din 2020.

Stațiunea Murotti Valley

Va fi o staţiune cu până la 1.000 de vile, facilităţi şi opţiuni de petrecere a timpului liber,  cu 50 de kilometri de pârtii de schi, terenuri de tenis, trasee pentru biciclete, trasee prin pădure, tiroliană, magazine şi spaţii pentru servicii şi închiriere de echipamente sportive, ATV-uri şi snowmobile, piscine în aer liber, domeniu de vânătoare, herghelie, teren de golf, fermă şi un parc pentru copii.

Va oferi şi un pachet unic în România destinat investitorilor. Cei care vor achiziţiona o vilă în cadrul proiectului vor avea un randament anual de 7% pe o perioadă de 11 ani, indiferent de perioada de închiriere a locuinţei, şi drept de folosinţă de 30 de zile/an.

Va include un campus universitar a Universităţii din industria ospitalităţii din Laussane, Elveţia, un centru de îngrijire şi de relaxare pentru seniori şi o clinică de detoxifiere.

Zona rezidenţială a proiectului are un potenţial de dezvoltare de până la 1.000 de vile.

Cele 74 de vile din prima fază vor avea două, trei şi patru camere, suprafețe între 127 - 180 m.p., terenuri de peste315 metri pătraţi, câte două locuri de parcare individuale. Preţurile pornesc de la 130.500 de euro + TVA.

Alessio Karkhi este implicat în mai multe proiecte rezidenţiale din zonele de nord şi de sud ale Bucureștiului. Nicu Hagivreta a deţinut 50% din Dent Estet până în 2017, cea mai mare reţea locală de clinici stomalogice.

SVN România este o mare companie de consultanţă imobiliară active în România, având operaţionale şi două birouri regionale în Braşov şi Cluj - Napoca. Compania este lider pe segmentul rezidenţial, fiind consultantul imobiliar şi agentul exclusiv a peste 15 proiecte rezidenţiale din Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa şi Oradea. 

×