x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Rhodos, insula distracției în Grecia

Rhodos, insula distracției în Grecia

11 Iul 2013   •   22:55
Rhodos, insula distracției în Grecia

Rhodos înseamnă soare, mare și plaje frumoase, dar și salate apetisante, caracatiţa proaspătă pe grătar, spaghete cu homari și prăjituri cu miere. Pe lângă toate aceste atracții, Rhodos are și un mix savuros de muzică, distracție și dans. Viața de noapte a insulei este una dintre cele mai faimoase din Grecia.

Poți alege după placul inimii: de la plimbări romantice seara, de-a lungul plajei, la filme relaxante în cinematografele din Rhodos Town și distracție în baruri și cluburi, insula nu doarme niciodată. Savurează băuturi răcoritoare într-unul din numeroasele baruri (mai ales în orașul Rhodos și în Faliraki), unde găsești de la Rock'n Roll la muzică grecească și pop. Capitala insulei, este gata pregătită în lunile de vară cu spectacole de sunet și lumină, care oferă o călătorie prin istoria Rhodosului, din timpul Cavalerilor Ioaniți.

Nu rata Theatro – un bar fashion în orașul Rhodos, cu atmosferă deosebită: lumânări, o zonă superioară pentru mai multă intimitate, un farmec medieval puternic și o clientelă atractivă (îndeosebi artiști) care se bucură de muzica jazz, funk și ethno. Barul este numai bun pentru o ieșire cu prietenii la proiecțiile de filme însoțite de muzică live și la un festival de artă video.

Rhodos, Hotel Dionysos 4* - de la 396 Euro/pers., transport cu avionul, taxe aeroport, transferuri, 7 nopti cazare cu mic dejun, asigurare medicala si storno, asistenta turistica. Prestige Tours, www.prestige.ro tel. 021.319.77.94

×