x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Dupa 27 de ani, rusii vor sa revina pe litoralul nostru!

Dupa 27 de ani, rusii vor sa revina pe litoralul nostru!

08 Mai 2018   •   11:34
Dupa 27 de ani, rusii vor sa revina pe litoralul nostru!

Litoralul românesc şi Delta Dunării vor fi, din nou, în atenţia touroperatorilor ruşi, după o absenţă de 27 de ani de pe piaţă, a anuntat Corina Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

 

"Este pentru prima oară în 27 de ani când reprezentanţi ai unor turoperatori importanţi din Federaţia Rusă vin să vadă hotelurile şi ce avem de oferit pe litoral, pentru a ne include, din nou, în programele lor. Cei 13 touroperatori, împreună cu doi reprezentanţi ai presei de turism din Federaţia Rusă, vor vizita, în premieră, Delta Dunării, precum şi Dobrogea continentală, inclusiv Tulcea. Touroperatorii prezenţi au cea mai mare experienţă pe piaţă rusă, în prezent operând doar pe Bulgaria şi Turcia", a precizat Corina Martin.

Potrivit spuselor sale, "vizăm, în principal, turiştii ruşi cu venituri peste medie. De aceea, vom prezenta numai hoteluri de patru şi cinci stele, atât în regim all-inclusive, cât şi doar cu mic dejun. Ofertele sunt diversificate, atât pentru familii, cât şi pentru cei care vin la distracţie. Suntem siguri că după acest infotrip turoperatorii ruşi vor introduce România, cu litoralul, dar nu numai, în cataloagele lor. Balkan Expres, una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare, care a adus turişti ruşi pe litoral şi înainte de 1990, ar putea începe să trimită grupuri chiar din acest an", a apreciat Martin.

In opinia ei, lipsa unui zbor direct Constanţa - Sankt Petersburg este un handicap în atragerea turiştilor ruşi, dar există discuţii cu reprezentanţii Turkish Airlines în acest sens. AGERPRES

×