x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Transfăgărăşan. Traficul rutier va fi închis sâmbătă, timp de două ore

Transfăgărăşan. Traficul rutier va fi închis sâmbătă, timp de două ore

17 Aug 2016   •   12:15
Transfăgărăşan. Traficul rutier va fi închis sâmbătă, timp de două ore
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Traficul rutier va fi închis sâmbătă, între orele 14.00 şi 16.00, pe Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă, de la monument, până la Bâlea Lac, pentru că va avea loc un raliu al maşinilor istorice la care vor participa 72 de echipaje din opt ţări, au anunţat organizatorii printr-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Turiştii care doresc să parcurgă traseul dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, când este închis Transfăgărăşanul, o pot face cu telecabina.

Circulaţia maşinilor va fi întreruptă şi vineri, între Călugăru (DJ 106 J) şi Gura Râului (intersecţie cu DJ 106A), între orele 16.00 şi 18.00.

Sibiu Rally Challenge va începe de joi, de la ora 19.00, cu o sesiune de antrenamente şi startul festiv în Piaţa Mare a municipiului Sibiu. Ziua de vineri va începe la ora 10.30 cu prezentarea oficială a echipajelor, urmând ca startul să se dea la ora 12.30 din Piaţa Mare a Sibiului. Sâmbătă, startul este programat pentru ora 08.00, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 21.00, tot în Piaţa Mare din centrul istoric al municipiului Sibiu.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: transfagarasan trafic inchis