x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii USA CityPass, model de organizare a vizitelor

USA CityPass, model de organizare a vizitelor

de Diana Scarlat    |    04 Feb 2020   •   11:07
USA CityPass, model de organizare a vizitelor

Din SUA vin cele mai multe idei care creează tendințe, metode de abordare a clienților și noi direcții în industria ospitalității din întreaga lume. CityPass este un exemplu foarte bun de cum să faci lucrurile perfect pentru turiști, astfel încât toți partenerii implicați să iasă în câștig. Este însă poate puțin cam restrictiv, din punctul de vedere al regulilor impuse fără drept la replică unor turiști obișnuiți cu o altfel de abordare în Europa și destinațiile din Asia. Totuși, e ușor de cumpărat și ușor de utilizat, ajutând vizitatorii să-și organizeze mai bine călătoriile.

 

 

Povestea CityPass a-nceput în anul 1997, când Mike Gallagher și Mike Morey au lansat proiectul, dorind să ofere mai mult decât un alt tip de bilet cu reducere, pentru atracțiile turistice. Au creat un produs care nu economisește doar banii, ci și timpul. Practic, pe lângă accesul la obiectivele turistice, care include reduceri, CityPass include o programare a timpului de vizitare, astfel încât turistul să poată vedea cât mai mult din destinația aleasă și doar o parte din fiecare obiectiv, indiferent ce variantă disponibilă își va alege. Totul este calculat în funcție de experiența vizitatorilor, pe baza unor studii de piață și a unor cercetări sociologice, nu doar economice, care au stat la baza construirii pachetului de acces în zonele vizitate.

 

Cele mai bune destinații și atracții

Creatorii CityPass au ales, mai întâi, cele mai indicate obiective turistice din cele mai bune orașe din America de Nord, oferindu-le clienților posibilitatea de a economisi până la jumătate din prețul de intrare, față de cei care aleg varianta fără acest bilet. Au conceput în mod special CityPass pentru a include un număr limitat din cele mai populare atracții turistice, astfel încât să asigure o experiență excelentă de călătorie, în care vizitatorul să profite la maximum de fiecare minut, fără a fi nevoie de foarte multe căutări. Cu CityPass, timpul petrecut la fiecare obiectiv turistic, fie că este vorba despre un acvariu, un observator astronomic, un muzeu de artă sau un parc tematic, le permite turiștilor să se concentreze mai mult asupra oamenilor împreună cu care călătoresc, asupra locurilor și a lucrurilor pe care le admiră, eliminând haosul și timpul petrecut pentru a găsi cele mai bune variante de organizare a timpului și a vizitelor.

 

Conceptul rămâne la fel de vital și de important și la peste 20 de ani de la crearea CityPass. În ziua de azi, așa cum a fost de la început, recunoaștem valoarea din ce în ce mai mare pe care experiențele de călătorie o aduc în viața noastră.

 

Programele și prețurile CityPass sunt create pentru călătorii individuali şi nu oferă reduceri de grup.

 

×