x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Nocturna bibliotecilor are loc vineri în Capitală

Nocturna bibliotecilor are loc vineri în Capitală

de Redacția Jurnalul    |    25 Oct 2023   •   19:45
Nocturna bibliotecilor are loc vineri în Capitală
Sursa foto: Hepta

În sediul central și în șase filiale ale Bibliotecii Metropolitane București va avea loc vineri Nocturna bibliotecilor, „o noapte plină de activități menite să transforme vizita la bibliotecă într-o experiență culturală inedită”, potrivit organizatorilor.

Astfel, la Sediul Central – Mihail Sadoveanu, vizitatorii sunt așteptați, începând cu ora 17.00, la reprezentația Teatrului de păpuși „Licurici”. De la ora 18.00, seara va continua cu o întâlnire organizată de Asociația Culturală „Club M”, întâlnire care face parte din cadrul „Stagiunii valorilor – 2023”. La ora 20.00 va avea loc spectacolul eveniment susținut de actorul Marius Drăguș, cu un număr spectaculos de magie, îmbinat cu momente de stand up comedy. Activitățile de la Sediul Central se vor încheia cu un atelier de lectură dedicat celor mici.

La Filiala Lucian Blaga, de la ora 18.30, va avea loc proiecția filmului documentar românesc „Casa cu păpuși”, realizat în anul 2020, în regia lui Tudor Platon.

Începând cu ora 18.00, Filiala Dimitrie Cantemir organizează un atelier de lectură tematică, unul de dezvoltare personală dedicat atât celor mici, cât și adulților, o paradă a costumelor de Halloween și o sesiune de karaoke.

La Filiala Liviu Rebreanu are loc, de la ora 18.30, un atelier tematic de scrabble, urmat de un atelier handmade, o sesiune de board games și teatru de umbre.

O sesiune de board games este programată și la Filiala Nichita Stănescu, de la ora 18.00, activitate urmată de un recital de poezie.

La ora 18.30, la Filiala Emil Gârleanu, se va desfășura un atelier de pictură, dedicat celor mici, urmat, la ora 20.00, de Ora de povești.

Filiala Dimitrie Bolintineanu își dă întâlnire cu cititorii seniori, cu vârste cuprinse între 45 și 60 de ani, în cadrul unui atelier de lectură.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: capitala nocturna biblioteci