x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Carmen Tănase și Horia Brenciu, invitați în emisiunea Happy Day!

Carmen Tănase și Horia Brenciu, invitați în emisiunea Happy Day!

25 Sep 2016   •   17:40
Carmen Tănase și Horia Brenciu, invitați în emisiunea Happy Day!

În ediția de luni, 26 septembrie, de la 8:00, Criss, Vlad, Rapha și Carmen Brumă pregătesc o ediție cu invitați de seamă și dezvăluiri emoționante, plus informații prețioase pentru un stil de viață echilibrat și rafinat.

 

Carmen Tănase gătește “ca la mama acasă” o mâncare delicioasă: pui cu prune! Care este povestea acestei rețete pe care prepară Carmen, dar și ce amintiri o leagă pe actriță de copilărie, telespectatorii vor afla la Happy Food by Vlad.

 

La Happy Play, Horia Brenciu vorbește despre pasiunea lui, muzica, și dezvăluie care este unul dintre cele mai mari visuri ale sale.

 

Dr. Clara Alexandrescu povestește la Happy Med by Carmen Brumă care sunt cauzele oboselii cronice și cum ne afectează calitatea vieții de zi cu zi.

 

Criss merge în vizită la Band of Creators și discută cu designer-ul Larisa Dragna despre tendințele vestimentare din această toamnă. LaHappy Style, telespectatoarele vor afla cum să își aleagă outfit-ul potrivit în funcție de personalitate, siluetă și trenduri din fashion. 

 

La Happy Book, Criss și Vlad prezintă lucruri mai puțin știute despre unul dintre cele mai frumoase romane scrise vreodată, “Jane Eyre”, al scriitoarei Charlotte Brontë. 

×