x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Afla ce e nou

Afla ce e nou

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    29 Iun 2006   •   00:00

ELECTROCASNICE SIEMENS INCORPORABILE


Solutii de ultima ora pentru interioare moderne

Directia manifestata in domeniul amenajarilor de a exploata la maximum spatiul functional a presupus si o reconsiderare a formelor si dimensiunilor aparatelor electrocasnice, pentru ca ele sa respecte acest considerent.

In acest sens a reactionat si compania Siemens Electrocasnice, prin lansarea gamei exclusive de produse Siemens Incorporabile, produse unice pe piata de la noi, si solutii de ultima ora pentru interioarele moderne.

Gama de electrocasnice incorporabile de la Siemens se caracterizeaza printr-un design exclusivist, prin inovatie tehnologica, performanta si fiabilitate si se adreseaza atat specialistilor in arhitectura, design interior si proiectare, care pot recunoaste cu usurinta calitatea solutiilor propuse de Siemens si le pot recomanda sau utiliza in propriile proiecte, cat si consumatorului final, interesat in a-si transforma mediul de lucru din bucatarie intr-un spatiu cu totul aparte si de a integra zonele functionale cu cele de relaxare din locuinta.

Gama Siemens Incorporabile cuprinde intreaga serie de electrocasnice de bucatarie, cuptoare, frigidere, masini de spalat vase, hote si plite electrice si presupune o proiectare dedicata a spatiului, astfel incat toata aparatura sa se muleze si sa se integreze perfect in arhitectura bucatariei, iar spatiul functional sa fie exploatat la maximum.

Produse speciale atat ca tehnologie, cat si ca design, care sa poata fi incadrate perfect in liniile amenajarilor de interior, sunt solutiile pe care le propune aceasta gama

O SOLUTIE ESTETICA SI REZISTENTA PENTRU FINISAJE


Tencuieli decorative de marmurA purA Pentru un finisaj original al suprafetelor acoperite, Dufa Deutek recomanda tencuielile decorative, din agregate de marmura pura. Aceasta solutie de acoperire, in afara de estetica deosebita conferita de expresivitatea puternica a culorilor, este si foarte rezistenta, motiv pentru care e ideala la imbracarea peretilor foarte solicitati, precum: peretii de la casa scarii, holuri, foaieruri, fatadele cladirilor. Principalele proprietati ale acestor tencuieli sunt rezistenta la intemperii, la lovire, aderenta foarte buna, difuzabila, rezistenta la alcali, este diluabila in apa, este ecologica si prezinta un miros redus.

Recomandarea specialistilor Dufa Deutek este ca aplicarea sa nu se efectueze sub directa actiune a razelor puternice ale soarelui, in conditii de vant puternic, ceata, umiditate ridicata sau conditii de ploaie sau inghet.

Pentru a preintampina aparitia nadelor se recomanda aplicarea pe suprafata, prin procedeul umed pe umed, fara intrerupere. Produsul este disponibil in 36 de combinatii de culori, la pretul de 210 RON cutia de 25 kg.

COMPLEXUL GOVORA DIN CLUJ-NAPOCA


Apartamente spaTioase Intr-o clAdire de 10 etaje In Cluj-Napoca, oras cu indici de atractivitate ridicati pentru sectorul rezidential, se va finaliza in octombrie 2006 un complex de locuinte care s-a bucurat de un real succes daca este sa ne luam dupa faptul ca au fost contractate pana in prezent in jur de 70% din apartamente.

Imobilul aflat in acest moment la stadiul de finisaje interioare este constituit din sase tipuri de apartamente de doua, trei si patru camere, cu suprafete intre 84,6 mp si 152,99 mp. Complexul este situat pe Strada Govora FN, cu acces de pe Calea Manastur si Str. Campului, in imediata apropiere a supermarketului Kaufland si a mijloacelor de transport in comun. Cladirea are un regim de inaltime de D+P+10E si este amplasata pe o suprafata de aproximativ 4.000 mp, avand o amprenta la sol de circa 700 mp. Gradul de ocupare a terenului de 18% a oferit posibilitatea amenajarii in jurul cladirii a unor spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Caracteristici tehnice ale cladirii, precum stabilitatea sporita datorata structurii de rezistenta pe cadre, inchiderile din Ytong, calitatea finisajelor si inaltul grad de confort termic conferite de tamplaria PVC garanteaza pentru calitatea imobilului. Pretul la care pot fi contractate apartamentele este de 700 euro/mp construit.

"MUNTII AMINTIRII"


In memoria tragediei generate de catastrofalul tsunami ce a lovit coastele Asiei de Sud si de Sud-Est, la data de 26 decembrie 2004, Guvernul thailandez a decis sa construiasca un monument si un muzeu memorial in Provincia Phang-Nga, una dintre cele mai afectate. Astfel, a organizat un concurs international de design avand ca tema conceperea unui monument care sa fie in acelasi timp o amintire a sutelor de mii de suflete pierdute, dar si o cinstire a vietii, a prieteniei si a umanitatii demonstrate de popoarele care au ajutat. Proiectul castigator a fost desemnat la 17 mai, se numeste sugestiv: "Muntii amintirii" si apartine unei echipe de arhitecti spanioli. Descrierea proiectului este urmatoarea: crearea unor forme artificiale de natura care sa se integreze in ambientul Parcului National Kao-lak Lamru din Thailanda, in ideea de a oferi oamenilor un spatiu natural, simbolic, unde sa mediteze la catastrofala experienta si in acelasi timp sa invete sa traiasca in armonie cu fortele naturii.

"CONSTRUIESTE-TI VIITORUL", O INITIATIVA LAUDABILA


Recent s-a incheiat cea de-a doua editie a programului "Construieste-ti viitorul", initiat de Holcim Romania in colaborare cu Corporate Dynamics International. Programul educational a avut loc in perioada 10-16 aprilie si 12-18 iunie 2006 in Alesd, Campulung si Turda.

Numarul elevilor din clasele a XI-a a fost dublat in acest an, cursurile de instruire si dezvoltare personala fiind sustinute pentru 120 de elevi.

Acest program de dezvoltare personala ofera elevilor, cunostinte despre comunicarea eficienta si relationarea cu cei din jur, autocunoastere, planificarea carierei, invatare eficienta, codul de conduita in societate, elaborarea unui CV.

PREMIERA MONDIALA DE LA BOSCH


Bosch a lansat in premiera mondiala un blender de mana fara cablu, cu acumulatori Li-Ion. Cutitul din otel inoxidabil marunteste o varietate mare de ingrediente, chiar si ingredientele dure. In plus, functioneaza cu un consum redus de putere, pasand fructele si legumele in intregime. Astfel, in urma lui raman doar... preparate savuroase. Vasul de mixare este conceput special, in forma de clopot, pentru a oferi protectie maxima impotriva stropirii la fiecare utilizare si in cazul oricaror ingrediente.

10 ANI GARANTIE DE LA LG


LG ofera in premiera o garantie de zece ani pentru motorul Direct Drive al masinilor sale de spalat. Durabilitatea pe o perioada atat de extinsa se datoreaza sistemului Direct Drive, o tehnologie ce integreaza motorul, cureaua si roata de transmisie intr-o singura unitate silentioasa si durabila, atasata direct la tambur. Tinand cont ca cea mai frecventa defectiune a masinilor de spalat este cauzata de ruperea sau deteriorarea curelei de transmisie, introducerea sistemului Direct Drive in proiectarea masinilor de spalat LG le transforma in produse deosebit de fiabile.

SCHIMBARE DE IMAGINE LA ALTEX


Vineri, 23 iunie, in Bulevardul Ion Mihalache nr. 45 (langa Piata 1 Mai) din Bucuresti s-a redeschis primul magazin Altex, reamenajat in linie cu noua identitate vizuala. Clientii Altex Megastore sunt asteptati intr-un decor mai modern, intins pe 600 mp, sa interactioneze cu cele peste 5.000 de produse electronice, electrocasnice si IT&C de ultima generatie.

Gama de produse a fost completata cu cele mai noi aparitii din domeniul IT&C, electronice si electrocasnice, apartinand unor branduri renumite. Noua forma sub care se prezinta magazinele ALTEX a fost conceputa pentru a sugera ideea de modernitate si este rezultatul strategiei de dezvoltare a companiei.

UN NOU SHOWROOM PENTRU AMENAJARI


De putin timp, pentru domeniul amenajarilor avem la dispozitie in Bucuresti un nou showroom. Se numeste Cera Villa Gallery si este situat pe Str. Soseaua Pantelimon nr. 286, bl. 41, Sectorul 2.

Daca va aflati in cautarea unor solutii la probleme de amenajare veti gasi aici altenative care tin de urmatoarele game de produse: gresie, faianta, obiecte sanitare, usi de interior si de exterior.
×
Subiecte în articol: produse electrocasnice