x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Arhitectura dinamica

Arhitectura dinamica

07 Iul 2005   •   00:00
Arhitectura dinamica

Antrenament pentru vacanta

  • Editorial de Luminita Ioan
  • E vara, anotimpul ideal pentru vacanta, sezonul care pe unii - respectiv cei care se relaxeaza la malul marii, sorbind dintr-un cocktail - ii face fericiti, in vreme ce pe altii - aceia care, din varii motive, sunt obligati sa ramana acasa - ii deprima. Pe semenii nostri din prima categorie ii invidiem, celor din a doua ne straduim sa le alungam tristetea.

    De aceea, le propunem sa parcurga shopping-ul de la paginile 20-21, unde le sunt prezentate mai multe variante de scaune si mese pentru gradina, dar care pot fi instalate fara probleme chiar si intr-un balcon de bloc.

    Realizate din diverse materiale, avand diferite forme, dimensiuni si culori, aceste obiecte va vor oferi confortul necesar in timp ce veti sorbi cafeaua de dimineata, dar si cand va veti relaxa seara, la intoarcerea de la serviciu.

    Sigur ca ele nu va pot reda fidel atmosfera vacantelor petrecute departe de casa, dar ar putea reusi sa va faca mai putin nostalgici. Si ar putea deveni un surogat destul de agreabil pana in momentul cand ne veti saluta dintr-un sezlong asezat la malul marii.

    ×