x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Completează-ți locuința cu mese moderne, practice şi funcţionale

Completează-ți locuința cu mese moderne, practice şi funcţionale

28 Aug 2023   •   16:56
Completează-ți locuința cu mese moderne, practice şi funcţionale

În designul interior, una dintre piesele de mobilier căreia îi revine un rol foarte important este masa. Cu destinaţii diferite, de dimensiuni variate şi din texturi multiple, aceasta poate reprezenta punctul central al unei încăperi, amprentând stilul şi abordarea stilistică a întregii case.

Eleganţa şi rafinamentul unei măsuţe de cafea

Atunci când alegi modelul de masuta cafea ce va completa livingul, bucătăria, holul sau balconul tip lojă, este bine să ştii că această piesă delicată de mobilier poate fi corpul care va pune o amprentă personală asupra spaţiului în care este integrată. Extrem de utilă şi funcţională, o măsuţă de cafea va conferi încăperii un aer confortabil şi plăcut, îmbiind la relaxare în faţa ceştii de cafea sau ceai. Poţi opta pentru variantele simple, de dimensiuni mici, ideale pentru tine şi familia ta, sau îţi poţi îndrepta atenţia către modelele mai complexe, formate din două sau trei corpuri, foarte potrivite atunci când ai musafiri şi vrei să le serveşti cafeaua într-un mod elegant şi distins.

Cum alegi măsuţa de cafea?

Deşi reprezintă o piesă mică de mobilier, măsuţa de cafea este atât funcţională, cât şi decorativă, astfel că vei alege modelul care se va potrivi cel mai bine stilului abordat în amenajarea interioară. Dacă ai optat să îţi amenajezi casa într-un stil clasic, poţi miza pentru o măsuţă din lemn, cu un design elegant. Dacă mobilierul şi accesoriile tale au o abordare futuristă, poţi încadra o măsuţă de cafea în forme inedite, realizată din texturi precum lemn, sticlă şi metal. Unui stil minimalist se va potrivi perfect o măsuță simplă, deci îţi poţi îndrepta atenţia către modele compacte, iar dacă beneficiezi de spaţiu generos, măsuţele cu spaţii de depozitare pentru ziare sau cele prevăzute cu sertare şi rafturi pot fi cele mai bune opțiuni.

Completează-ţi amenajarea interioară cu o masă extensibilă practică şi modernă

Valorificarea eficientă a spaţiului casnic reprezintă unul dintre aspectele căruia trebuie să îi acorzi atenţie atunci când îţi amenajezi casa. Fie că este vorba de living, bucătărie sau de un hol deschis, masa extensibila va reprezenta cea mai bună variantă, ocupând puţin spaţiu şi fiind foarte utilă atunci când trebuie să organizezi o masă pentru mai multe persoane. Mesele extensibile sunt disponibile la diferite dimensiuni, pot fi realizate din materiale diferite - lemn, metal, MDF - şi în abordări stilistice multiple, fiindu-ţi uşor să alegi modelul care va cadra cel mai bine spaţiului tău şi amenajării interioare a încăperilor.

Pentru bucătărie, se va potrivi un model fabricat din lemn sau pal lucios, în timp ce pentru living sau pentru un hol generos, poţi opta pentru o masă extensibilă realizată din metal, sticlă sau ceramică, multitudinea de modele ajutându-te să găseşti varianta care se va potrivi cel mai bine designului interior.

 

 

×