x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Electrocasnice care să-ţi facă vara mai uşoară!

Electrocasnice care să-ţi facă vara mai uşoară!

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    01 Aug 2009   •   00:00
Electrocasnice care să-ţi facă vara mai uşoară!
Sursa foto: /

Perioada de vară este prin excelenţă un timp al concediilor şi al răsfăţului. Şi, totodată, alimentar gândind şi vorbind, este un timp în care preferăm mâncărurile uşoare, preparatele şi băuturile răcoritoare. Gândindu-ne la aceste aspecte, am căutat aparatura electrocasnică care să le satisfacă.



PENTRU DISTRACŢIE ÎN FAMILIE!
Vata pe băţ sau delicioasa băutură granita preparată din fructul preferat poate să-i facă pe cei mai mici membri ai familiei să sară în sus de bucurie! Aparatul de făcut vată de zahăr Disney Ariete 2970 e foarte uşor de mânuit. Trebuie să adăugaţi uniform zahărul în cuva lui şi în două-trei minute se formează vata. Nu vă rămâne decât să rotiţi nişte conuri confecţionate din hârtie de-a lungul pereţilor interiori ai cuvei şi vata-i gata! Pachetul conţine în plus faţă de aparat şi conuri de hârtie + un dozator. Pentru a nu aluneca pe masă, aparatul este prevăzut cu ventuze antialunecare. Distracţia poate fi dublată cu aparatul pentru spart gheaţa Granita Disney Ariete 79. Aruncaţi cuburile de gheaţă şi aparatul le va transforma în apă cu gheaţă gustoasă, datorită siropului din fructe împrăştiat din distribuitorul de sirop. Un sistem de siguranţă ţine motorul oprit până când capacul este poziţionat la locul său. Lamele nu pot fi atinse din exterior. Ambele aparate pot fi găsite la magazinul online klient.ro, la preţurile de 199 lei pentru aparatul de făcut vată de zahăr şi respectiv 114.95 lei pentru aparatul de spart gheaţa.

5094-98276-08_15_case2copy.jpg

ÎNNĂBUŞITE ÎN ABURI
Preparate uşoare şi gustoase poţi să pregăteşti cu aparatele de gătit la aburi. De exemplu, modelul Vitacuisine cu sistemul Vitamin +, de la Tefal, "promite" să păstreze vitaminele şi antioxidanţii în alimentele tale preferate. O cantitate de 500 g din atât de apreciata legumă verde broccoli, pregătită în Vitacuisine, îşi păstrează până la 100% din vitamina B9, 86% din vitamina C şi 91% polifenol. Preţ recomandat de raft: 450 lei

5094-98277-08_15_case2copy.jpg

CEL MAI DELICIOS DESERT PE TIMP DE VARĂ
Îngheţata este desertul numărul 1 în perioada asta, aşa că am căutat o cale de a o prepara rapid şi uşor în casele noastre. Şi am găsit aparatul Disney Ariete 645, care asigură un mod simplu de a face nu numai cremă de îngheţată, ci şi iaurturi îngheţate şi şerbeturi. În timp ce canistra îngheaţă ingredientele, motorul mixează pentru a vă oferi crema de îngheţată într-un timp scurt - 30 de minute! Aparatul poate fi găsit la magazinul online www.klient.ro, la preţul de 199,51 lei.

5094-98278-08_15_case2copy.jpg

FRIPT PE GRĂTAR!
În perioada estivală, mâncărurile gătite la grătar deţin locuri fruntaşe în topul preferinţelor culinare. Legumele fripte pe grătar şi asezonate cu sosuri care mai de care mai apetisante sunt acum adevărate delicatese. Un aparat la îndemână care poate să satisfacă astfel de gusturi este modelul de grill electric ETG240 de la Electrolux. Este un grătar de masă echipat cu suprafeţe speciale pentru carne şi legume, care poate "să joace pe scena unei mese sănătoase în familie" rolul principal. Se găseşte la distribuitorii autorizati la un preţ recomandat de 379 lei.

5094-98280-08_15_case2.jpg

VITAMINE STOARSE DIN FRUCTE

Fiindcă vară, căldura ne fură din energie, e musai dacă vrem să facem faţă cu bine zilelor fierbinţi să completăm regulat această lipsă. O parte din necesarul energetic ne-o putem asigura din fructe şi legume. În acest context, storcătorul de legume şi fructe este un electrocasnic de mare ajutor pe timp de vară. Cu el poţi să prepari licori revitalizante şi nutritive, cu gust delicios (doar sunt preparate din fructele/legumele tale preferate!), asimilabile uşor şi cu un efort digestiv minim. Storcător legume /fructe HJ60SA Carrefour Home, preţ 269,90 lei.

×
Subiecte în articol: electrocasnice cumparaturi