x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Eveniment

Eveniment

21 Iul 2005   •   00:00
Eveniment

Ligne Roset in Romania


De curand, renumita firma de mobila Ligne Roset a deschis si in Romania, la Bucuresti, un nou magazin. Showroom-ul prezinta produsele unei companii cu o lunga activitate, inceputa la 1860 si continuata cu succes pana astazi, datorita colaborarii cu designeri renumit i, ca Pascal Mourgue, Didier Gomez, Michel Ducaroy etc .

Daca va tenteaza sa descoperiti chintesent a a 3000 de ani de stat jos, sau a 100 ani de experienta Ligne Roset, vizitati showroom- ul din str. Ion Campineanu nr. 24!

99,999% din bacterii sunt eliminate


Whirlpool lanseaza pentru prima data in Romania o gama completa de masini de spalat vase dotate cu Al 6-lea Simt. Noile produse sunt sigure, mai usor de utilizat si mai eficiente, gratie unor functii speciale precum Sani Rinse, functia de curatare antibacteriana. Prin utilizarea Sani Rinse, in fapt o clatire speciala a vaselor, se elimina 99,999% din bacterii, lasand vasele curate si igienizate. In plus, senzorii din interiorul masinii analizeaza cat de murdara este fiecare incarca- tura de vase si regleaza constant ciclul de spalare, pentru a obtine rezultate optime, in cel mai scurt timp si cu un consum minim de energie si apa.

Pret de vanzare: 22.000.000 - 24.000.000 lei, in functie de gradul de complexitate.

Arhitecturi japoneza la MNAC


Expozitia 3-J-40 a reunit la Muzeul National de Arta Contemporana lucrarile a trei arhitecti sub 40 de ani: Kumiko Inui, Naoyuki Nagata, Tomio Mabuchi. Arhitectura japoneza a ultimului secol poate fi considerata un dialog constant intre cultura occidentala si cea orientala. Exista cateva teme specifice arhitecturii japoneze: modul subtil de a lucra cu spatiul, timpul, manipularea scarii si integrarea volumelor in contextul urban, dar mai cu seama respectul pentru valorile si normele culturii locale.

Evenimentul a fost organizat de Uniunea Arhitectilor din Romania si Muzeul National de Arta Contemporana cu sprijinul Ambasadei Japoniei la Bucuresti.

Proiect major de investitii imobiliare


Baneasa Investments a lansat recent cel mai mare proiect privat de dezvoltare urbana din Europa Centrala si de Sud-Est. Cu o investitie totala ce va depasi 1,2 miliarde euro, ce se va desfasura pe o perioada de 10 ani, Proiectul Baneasa stabileste standarde superioare in dezvoltarea urbanistica in tara noastra, reprezentand materializarea unui concept urbanistic modern, cu constructii ce respecta standardele internationale de calitate si confort. Astfel, pe o suprafata de 221 de hectare, din care 50 de hectare reprezinta aria verde, se va crea o zona deschisa, parte a capitalei, care va integra o parte rezidentiala, un parc de afaceri si o zona comerciala. Proiectul reprezinta 1% din suprafata Bucurestiului, fiind situat la limita nordica a sectorului 1, in perimetrul marcat de Aeroportul Baneasa, Aleea Privighetorilor si zona Iancu Nicolae.

Revigorarea pietei termotehnice din Romania


Baxi Romania saluta lansarea proiectului gu- vernamental de subventionare a achizitiei cen- tralelor termice individuale, adresat familiilor care se incalzesc cu sobe de teracota pe baza de gaz, precum si initiativa Guvernului de cre- are a unor conditii concurentiale pe piata ter- motehnica romaneasca. "Impreuna cu partenerii nostri, cautam solutii care sa-i ajute pe cei ce primesc subventii din partea statului sa achizitioneze si sa-si monteze o centrala termica pana la intrarea in sezonul rece", a declarat Sever Scarlat, Director Execu- tiv Baxi Romania.

Compania comercializeaza centrale termice marca Baxi si Westen, oferind clientilor benefi- ciul "8 ani garantie" pentru toate produsele din gama Baxi (durata medie de viata a unei centrale termice).

×
Subiecte în articol: romania