x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Eveniment

Eveniment

07 Iul 2005   •   00:00
Eveniment

Ajutoare pentru sinistratii din Buzau / Electrolux se implica in viata sociala / Puterea Velux / Tombola Delta Design si-a desemnat castigatorii!

Ajutoare pentru sinistratii din Buzau

Holcim Romania si Crucea Rosie Romana ofera ajutoare sinistratilor pentru refacerea caselor afectate de alunecarile de teren din Buzau. 200 de tone de ciment donate de Holcim vor ajunge in comuna Nehoiu. De acest sprijin vor beneficia 85 de persoane, dintre care 7 cu locuinte distruse si evacuate, 23 cu locuinte grav avariate si 55 de persoane cu locuinte care necesita lucrari de consolidare. Holcim s-a implicat activ si in reconstructia spitalelor, scolilor si caselor din zonele afectate de inundatii din Banat, donand 1.000 de tone de ciment. Crucea Rosie desfasoara ample actiuni pentru ajutorarea sinistratilor, in urma apelului umanitar lansat fiind stranse donatii in valoare de 500.000 de franci elvetieni.

Electrolux se implica in viata sociala

Zilele trecute, Electrolux, Radu Anton Roman (foto centru) si Tefal au gatit si apoi au luat pranzul cu copiii de la Centrul Social "Sf. Macrina". Mancarea a fost pregatita la indemnul lui Radu Anton Roman, in oale Tefal, cu ajutorul masinilor de gatit Electrolux, sub privirile incantate ale copiilor, care au avut ocazia sa povesteasca oaspetilor despre succesele lor scolare (multi fiind premianti) si despre pasiunile lor. Ciorba de fasole, cu costita afumata, puiul bihorean si salata orientala au sporit entuziasmul celor de la Sf. Macrina. "Pentru o clipa, momentul special Electrolux i-a facut pe copiii nostri sa uite de griji", spune parintele Gabriel Cazacu, director executiv al centrului social.

Puterea Velux

Podul darapanat al unei case din zona veche a Bucurestiului a fost recent transformat intr-o superba mansarda, care reprezinta un incantator spatiu de locuit. Ceea ce domina este lumina care abunda, conferind suprafetei un farmec deosebit. Au fost realizate foarte multe combinatii de ferestre de mansarda, precum si diferite modele de ferestre, cu articulare mediana sau superioara. Pentru a reda farmecul vechi al cladirii si al Bucurestilor de odinioara, au fost reconditionate grinzile aparente, pastrandu-se aspectul original. Ideile de amenajare, cum ar fi cea de mansarda pe doua niveluri sau modul de impa rtire a spatiului si tipul de materiale de constructii folosite, au venit pe parcurs si reprezinta o perfecta conlucrare intre arhitecti si proprietara spatiului.

Tombola Delta Design si-a desemnat castigatorii!

La sfarsitul lunii iunie s-a incheiat promotia "Vino sa-ti amenajam baia!" derulata de Delta Design in perioada 1 mai - 15 iunie si care a oferit 111 premii, garantie a faptului ca tot atatea camere de baie (111) vor arata impecabil, gratie arhitectilor si designerilor parteneri ai companiei. Extragerea electronica l-a desemnat drept castigator al marelui premiu pe Alin Marius Stolnicu, din Buzau, care a primit o amenajare de baie la cheie in valoare de 2.000 de euro, constand in proiect, finisaje si montaj, toate asigurate de Delta. Cele 111 premii au fost acordate cumparatorilor de materiale de finisaj Delta Design, care vor putea astfel aprecia din plin ce inseamna garantia unei amenajari de calitate. Lista completa a castigatorilor este disponibila pe www. deltadesign.ro.
×