x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Eveniment

Eveniment

30 Iun 2005   •   00:00
Eveniment

Piata imobiliara sub lupa

Athenee Palace Hilton din Bucuresti a gazduit, zilele trecute, Realty - Romanian Forum on Real Estate Market, o conferinta organizata de Business Media Group in colaborare cu agentiile Eurisko, Regatta si Colliers International. Cu aceasta ocazie a fost discutata, in prezenta viceprimarului Bucurestiului, Ludovic Orban, situatia pietei imobiliare din Romania pe termen scurt si mediu, din punct de vedere al posibilitatilor de dezvoltare a proiectelor imobiliare si al profitabilitatii acestora, finantarea initiativelor imobiliare, precum si prezentarea unor investitii majore de acest tip. Conferinta a prilejuit intalnirea specialistilor de pe piata imobiliara, ocazie cu care s-a facut schimb de opinii si s-au discutat aspecte importante pentru toti cei implicati in acest domeniu.

Combina sau frigider sau congelator...

Bosch lanseaza pe piata linia de frigidere Coolflexxible. Acestea pot fi, pe rand, si frigider, si combina frigorifica, si congelator cu un volum util de 254 litri. Compartimentul de racire poate fi transformat in congelator, dar si reciproca este valabila: congelatorul poate fi transformat in compartiment de racire. Astfel, se poate adapta combina in functie de necesitati. In plus, aparatele sunt dotate cu functia Vita Fresh, care permite ca legumele si fructele sa poata fi pastrate proaspete pentru mai mult timp.

Inregistrati-va singuri filmele!

Noua camera video DCR-DVD403E este dotata cu un ecran LCD lat, de 6,8 cm si dispune de un microfon incorporat care detine performanta de a inregistra pe 5.1 canale de sunet surround. Astfel, un DVD disc inregistrat cu modelul DCR-DVD403E poate ulterior sa beneficieze de intreaga acustica a unui System Home Cinema. Un alt element de noutate este rezolutia de 3 megapixel CCD. Putem spune ca reprezinta cea mai inalta calitate a imaginii pentru o camera video care inregistreaza direct pe DVD, fiind data de durabilele lentile Carl Zeiss Vario Sonnar. Zoom-ul optic 10× asigura o inalta calitate a imaginii, chiar in cazul apropierii imaginilor mai indepartate. Producatorul recomanda ca acest model sa se vanda cu 51.499.000 de lei.

Showroom Mobelhaus la Sphera Building Center

De curand s-a deschis un nou showroom la Sphera Building Center - Mobelhaus, prin intermediul companiei Stedesa Construct. Prin gama sa de produse moderne si clasice, Mobelhaus Spa urmareste de mai mult de 40 de ani interpretarea dinamica a stilurilor de viata, avand la baza studierea criteriilor pe baza carora se sprijina alegerea unui mobilier de baie. Astfel, se propun mereu solutii noi, armonioase si reprezentative, fiind permanent in pas cu evolutia tehnica a produsului. In cadrul showroomului puteti regasi cateva din compozitiile de mobilier prezente in gama Mobelhaus (Aluminium, I Magnifici, Chassis, Logyco, I classici) si, nu in ultimul rand, noua gama lansata in aprilie 2005 MistralTempusFocus. showroom Mobelhaus
×