x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Eveniment

Eveniment

16 Iun 2005   •   00:00
Eveniment

Sisteme de ventilatie pentru domeniul rezidential / Vedetele Panasonic - noi produse / Delta Design, la Cluj / Carte

Sisteme de ventilatie pentru domeniul rezidential

Lindab Ventilatii a lansat un nou concept de ventilare a spatiilor de locuit: Residential Ventilation - sisteme pentru domeniul rezident ial.

El permite asigurarea unui microclimat interior optim prin inlocuirea permanenta a aerului viciat din interior cu aerul filtrat, proaspat si curat de afara, mentinand sub control parametri de confort ca: temperatura, viteza aerului, umiditate, nivel de zgomot etc.

Se remarca si prin aspectul estetic, vizibile fiind elementele terminale de introducere si evacuare a aerului: grilele si valvele de ventilatie, furnizate in culori si tipodimensiuni variate ce deschid noi oportunitat i integrarii armonioase a sistemului de ventilatie in designul incaperii.

Residential Ventilation se preteaza constructiilor de case noi sau renovate si se adreseaza developerilor, birourilor de proiectare/arhitectura si beneficiarilor finali.

Vedetele Panasonic - noi produse

Panasonic Romania a prezentat, in cadrul seminarului anual, noua gama de produse electronice si electrocasnice ale companiei. Categoriile-vedeta din acest an sunt ecranele cu plasma Viera cu 8,6 miliarde de culori, camerele video digitale cu 3CCD si cele cu zoom optic 30x, camerele foto digitale Lumix cu stabilizator optic de imagine - Mega OIS, DVD recorderele Diga si sistemele audio si sistemele de divertisment cu DVD pentru masina. Gama de produse Panasonic comercializata in Romania este diversificata, cuprinzand produse si accesorii audio/ video, sisteme audio si de divertisment cu DVD pentru masini, produse de telecomunicatii, telefoane GSM, cuptoare cu microunde, aspiratoare, aparate de aer conditionat, proiectoare multimedia etc.

Delta Design, la Cluj

Cluj-Napoca este al doilea oras din tara, dupa Bucuresti, in care s-a inaugurat showroomul Delta Design, conform campaniei de rebranding a Companiei Delta Distribution. Pe langa o gama foarte larga de produse (numai pe partea de placi ceramice cifra ajunge la 11.000), Delta Design inseamna un pachet de servicii complete, de la comercializare pana la proiectare si montaj. Oferta Delta Design este structurata pe paru stiluri de ambientare: inovator, high-tech, natural, clasic. Din punctul de vedere al accesibilitatii preturilor si al domeniului de utilizare, produsele Delta Design sunt grupate pe trei categorii: standard - destinata clientilor cu un buget mic sau mediu; design - pentru clienti pretentiosi, dispusi sa investeasca in produse de lux; tehnic - produse destinate specialistilor pentru spatii industriale sau arhitecturale de amploare.

CARTE

"LONDON STYLE"

  • 350.000 lei.

    Ca orice oras mare, Londra este compus dintr-o serie de orasele dispuse insular. E posibil sa treci dintr-o parte a strazii in cealalta pentru a intra intr-o lume cu totul diferita. Vechea comunitate artistica sau chiar cea din Bangladesh locuieste alaturi in jurul zonei Brick Lane din cartierul East End, la numai cativa pasi de inima financiara a City-ului, in timp ce Islington este cunoscut pentru terasele drepte de pe fatadele in stil Georgian, preferate in New Establishment, rasfirate printre zeci de metri de spatii publice betonate. Aceasta carte este o fereastra catre lumea particulara a londonezilor, ale caror case reprezinta orasul in diversitatea lor spirituala.

    "THE ESSENTIAL HOUSE BOOK «GETTING BACK THA BASICS»"

  • 2.090.000 lei

    Aceasta noua carte a lui Sir Terence Conran emana simplitate si bun-gust pentru amenajarea interiorului casei visate, cu desene ale autorului, din experienta sa de designer proeminent de aproape 40 de ani. Fotografiile color isi propun sa fie sursa de inspiratie vizuala, in incercarea de reorganizare a spatiului de locuit, cu sugestii pentru realizarea apartamentelor sau caselor, enuntand principii de baza in instalatii, venind cu noi idei pentru spatii de depozitare, informatii practice necesare in redecorare, adrese.

    "ARCHITECTURE NOW!"

  • 490.000 lei

    In timp ce vechi tendinte ies din cotidian, altele noi vin sa le ia locul, peste tot in lume. Noul secol va readuce in actualitate si va arata interes fata de cladiri complexe, mai putin fragmentate de geometria euclidiana experimentata la sfarsitul secolului 20 in volume generate pe computer, care vin sa concureze toate referintele sistemului rectiliniar. Chiar daca unii arhitecti sunt convinsi ca un computer este potrivit numai anumitor sarcini, altii au pornit sa exploreze noi frontiere, precum ideea de cladire "virtuala" - suspendata pe un monitor. Pentru cei cu idei traditionale, nucleul arhitecturii se gaseste in durabilitatea si soliditatea infaptuirilor, atribuie calitati relative ce sunt date uitarii in imparatia virtuala a computerului. Privirea de ansamblu asupra arhitecturii contemporane nu se reduce numai la colectarea de informatii din toata lumea, ci si la incercarea de a intelege termeni sau tendinte, evolutia lor si ce ramane stabil, in cele mai elevate expresii, o adevarata arta a formei.
  • ×
    Subiecte în articol: produse delta design