x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Eveniment

Eveniment

08 Iun 2005   •   00:00

Indesit a lansat noua gama de aparate frigorifice
Recent, Indesit Company a lansat pe piata romaneasca o noua gama de aparate frigorifice cu latimea de 60 cm, ele prezentand o platforma imbunatatita, atat la combinele frigorifice, cat si la frigiderele cu 2 usi.

Display-ul incorporat, pe care sunt amplasate LED-urile, permite utilizatorilor sa monitorizeze activitatea frigiderului din exterior, in timp ce manerul integrat prezinta un design aerodinamic care faciliteaza deschiderea usii. Plinta compacta opreste patrundere prafului din partea inferioara a frigiderului. Noile aparate sunt echipate cu un suport modular numit Play Zone, pentru o depozitare ordonata a cutiilor si sticlelor de diferite dimensiuni. Astfel, se obtine o racire rapida a bauturilor datorita circularii aerului rece in spatiul dintre sticle.

Un alt avantaj prezentat de Play Zone este flexibilitatea: se poate fixa pe orice raft si se poate transforma dintr-o forma complet plata intr-o structura pe 3 nivele care este extrem de simplu de montat si de indepartat. O pelicula speciala anti-microbiana numita Hygiene Control protejeaza suprafetele impotriva formarii mucegaiului si bacteriilor. Starul noii game este deja faimosul frigider Indesit Graffiti, pe ale carui suprafete exterioare se poate scrie sau desena si apoi sterge, exact ca pe o tabla alba. Toate produsele noii game Indesit sunt clasa A sau A+, garantand o si mai mare economie de energie si satisfacand necesitatile actuale ale consumatorilor, protejand in acelasi timp mediul inconjurator.

Ziua portilor deschise
Institutul de Administratie Publica si al Afacerilor Bucuresti (ASEBUSS) a organizat Ziua Portilor Deschise, adresat candidatilor interesati sa se inscrie in cadrul programului Executive MBA de anul acesta.

EMBA pregateste manageri globali prin furnizarea conceptelor economice si a instrumentelor de lucru necesare pentru a face fata provocarilor tranzitiei la economia de piata, in contextul integrarii in UE si al globalizarii. Invitatul special a fost Profesor Rodney Alsup - Senior Associate Dean KSU si directorul american al programului Executive MBA al ASEBUSS.

Programul dureaza 2 ani de zile si se desfas oara in limba engleza. Cursurile au loc o data pe saptamana, alternativ vineri sau samba ta.

Un punct forte il constituie organizarea unor perioade compacte de studiu numite saptamani rezidentiale, in care predau echipe de profesori americani.

Show-room AREA studio design

Deschis la inceputul lunii martie, AREA studio design, cel mai nou show-room de mobila de lux din Bucuresti, a avut lansarea oficiala joi, 26 mai. Invitati speciali au fost Mr. Paolo Martino, Export Manager Europa la Molteni&C si Mr. Alberto Zontone, Export Manager Europa la Moroso. Situat pe Calea Dorobanti nr. 102-110, AREA studio design este un spatiu care reflecta ultimele tendinte ale amenajarilor interioare si foloseste ca elemente de fundal tonurile de gri antracit si gri perlat, care evident iaza piesele de mobilier de la Moroso, Molteni&C, DADA, Flexform si Wittman.

Arthema decide moda pentru bai

Cu ocazia celei de-a XII-a editii a Construct Expo (11-15 mai), firma timisoreana Arthema a primit recunoasterea oficiala ca este cel mai important producator din industria mobilierului de baie din Romania. Cele trei linii prezentate in premiera absoluta — Kuadra, Aqua si Trend — au consemnat un succes de rafinament estetic si indrazneala: Arthema da tonul in moda mobilierului de baie. Iar exigentul juriu care a recompensat castigatorii a apreciat nu doar rafinamentul designerilor italieni si calitatea ireprosabila a materialelor din import, ci mai ales manopera de exceptie a produselor, realizata la Timisoara.

Vedetele Panasonic
Panasonic Romania a prezentat, in cadrul seminarului anual, noua gama de produse electronice si electrocasnice ale companiei. Categoriile vedeta din acest an sunt ecranele cu plasma Viera cu 8,6 miliarde de culori, camerele video digitale cu 3CCD si cele cu zoom optic 30x, camerele foto digitale Lumix cu stabilizator optic de imagine - Mega OIS, DVD recorderele Diga si sistemele audio si sistemele de divertisment cu DVD pentru masina. Gama de produse Panasonic comercializata in Romania este diversificata, cuprinzand produse si accesorii audio/ video, televizoare, ecrane cu plasma si LCD, DVD video playere si DVD recordere, sisteme Home Cinema, camere video si foto digitale, sisteme audio si de divertisment cu DVD pentru masini, produse de telecomunicat ii, telefoane GSM, cuptoare cu microunde, aspiratoare, aparate de aer conditionat, proiectoare multimedia etc.
×