x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Eveniment

Eveniment

01 Iun 2005   •   00:00

Anuala de arhitecturi
Athenee Palace Hilton a gazduit, recent, Festivitatea de Premiere a celei de-a 3-a editii a Anualei de Arhitectura a Municipiului Bucuresti, ocazie cu care s-a lansat Catalogul expozitiei "Anuala de Arhitectura a Municipiului Bucuresti", editat in conditii grafice excelente de catre Igloo media.

In prezenta primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, Colegiul Director al Ordinului Arhitectilor din Romania, Filiala Teritoriala Bucuresti, a inmanat premiile Anualei:
  • Premiul Opera Omnia - arh. dr. Mihai Enescu (foto)
  • Marele Premiu al Anualei de Arhitectura a Municipiului Bucuresti - arh. Radu Teaca, arh. Andrei Dumitrescu, arh. Tiberiu Nica
  • Premiul sectiunii arhitectura - arh. Vladimir Arsene, arh. Calin Negoescu, arh. Raluca Ionescu, arh. Cristiana Stefan
  • Premiul sectiunii amenajari interioare arh. Dan Marin, arh. Zeno Bogdanescu
  • Premiul Special al Pre?edintelui OAR, Filiala Teritoriala Bucure?ti - arh. Ina Cocioba, arh. Irina Ionescu
  • Premiul sectiunii restaurare - arh. Remus Har
  • Viva Space - noutate pe piata romaneasca
    Anul 2005 este an aniversar Electrolux - 10 ani in Romania, 85 de ani in lume, ocazie cu care prestigioasa firma de electrocasnice lanseaza Viva Space, o gama noua de frigidere- congelatoare, cu capacitate sporita de stocare si sisteme anti-bacterii - Bacteria Safe si Bacteria Stop. Noua gama Viva Space este produsa la noua fabrica Electrolux de frigidere si congelatoare din Nyíregyháza, Ungaria, cel mai mare centru de productie pentru frigiderele Electrolux din Europa.

    Intre 1 mai si 31 august, consumatorii care achizitioneaza un produs de valoare mai mare de 12 milioane de lei vor deveni automat membri ai Electrolux Family Club si vor primi un card cu care vor beneficia de multiple avantaje. Relatii la 021-211 08 88 sau email: info@electroluxfamilyclub.ro.

    "International Young Design Entrepreneur of the Year 2005"
    British Council lanseaza competitia "International Young Design Entrepreneur of the Year (IYDEY) 2005", adresata tinerilor intreprinzatori din domeniul designului. Castigatorul va calatori, in septembrie, in Marea Britanie, intr-un tur ce isi propune sa ofere o imagine de ansamblu asupra design-ului britanic. Participantii trebuie sa aiba intre 25 si 35 de ani, sa lucreze intr-unul din domeniile: arhitectura, design interior si ambiental; design grafic: comunicare, design, branding si multimedia; design de produs: mobilier, produse si tehnologii industriale; media: produse interactive si digitale; promovarea design-ului: expozitii, evenimente, festivaluri, desfacere; sa isi desfasoare activitatea principala intr-un alt domeniu decat cel academic, sa fie intreprinzatori, sa isi poata dovedi contributia la promovarea design-ului in tara sa, sa fie bun vorbitor de limba engleza. Concurentii se pot inscrie pana la 17 iunie, descarcand formularul de inscriere de la adresa www.britishcouncil.ro/ iydey2005.htm si expediindu-l insotit de un CV in limba engleza la adresa doru.mitrana@ britishcouncil.ro. Castigatorul va fi desemnat pe data de 30 iunie.

    Sony MV-700HR anima calatoriile cu masina
    Sony Europe a lansat DVD-ul portabil Sony MV-700HR. El poate fi utilizat in masina, fiind prevazut cu un car-kit, acasa, in gradina, in tren. Intre dotarile standard se regaseste un adaptor AC pentru utilizarea sa acasa, iar optional se livreaza noua baterie Sony MV-100BAT, ce ofera o mai mare mobilitate si un timp de functionare de pana la 3 ore. Noul Sony MV-700HR este compatibil cu mai vechile CD-R, citeste fisierele in format MP3 si filmele in format DivX.

    Slotul de Memory Stick permite vizionarea pozelor facute cu camera foto digitala sau cu web-cam-ul si ascultarea muzicii preferate. Pretul recomandat de producator este de 25.000.000 lei (toate taxele incluse).
    ×