x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Gradina verde in orice anotimp

Gradina verde in orice anotimp

16 Iun 2005   •   00:00
Gradina verde in orice anotimp

Japonia la noi acasa


  • de Luminita Ioan
  • Zilele trecute, in redactia revistei "Ideal Decor" a avut loc o mica disputa intre jurnalistii care o concep, impartiti in doua tabere.

    De o parte se aflau "conservatorii", adica grupul celor care sustineau cu tarie ca proiectul "Jurnalului de casa, gradina si terenuri" a fost gandit ca fiind ilustrat pe prima coperta cu o imagine de amenajare de locuinta, prin urmare, nu trebuie schimbat proiectul.

    De cealalta parte se aflau "liberalii", ferm convinsi ca publicul cititor are nevoie, din cand in cand, de o schimbare. Motivul contrelor il reprezentau doua fotografii foarte sugestive, prima referitoare la decorarea unei locuinte, a doua la amenajarea unei gradini.

    Disputa a fost transata in favoarea "liberalilor", astfel incat va puteti delecta cu imaginea superbei gradini chiar din debutul acestui numar al suplimentului.

    Speciile de plante alese si intretinute pentru a ramane de dimensiuni reduse, asemenea celor din minigradinile japoneze, prezenta celor doua elemente stabilizatoare, apa si pamantul, dar si a culorii rosu, exprimand energie si forta, fac din aceasta curte, amenajata dupa principiile Feng-Shui, o oaza de liniste si meditatie. Si, de ce nu?, o extraordinara sursa de inspiratie!
    ×