x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Ingredientul din bucătărie care ajută la înflorirea crinilor și orhideelor

Ingredientul din bucătărie care ajută la înflorirea crinilor și orhideelor

de Redacția Jurnalul    |    16 Iul 2024   •   09:00
Ingredientul din bucătărie care ajută la înflorirea crinilor și orhideelor

Crinii și orhideele sunt două dintre cele mai comune și populare plante de apartament datorită florilor uimitoare pe care le produc. Cu toate acestea, mulți se chinuie adesea să le facă să înflorească.

Crinii de pace și orhideele sunt similare în sensul că sunt plante de interior care necesită relativ puțină întreținere. În timp ce ambele plante de interior vor crește fără prea multă îngrijire, este posibil ca ele să nu reușească să înflorească.

Un lucru care poate ajuta ambele plante de apartament să înflorească este îngrășământul, dar nu trebuie să te bazezi întotdeauna pe lucrurile cumpărate de la magazin.

Mulți pasionați de grădinărit cred că unele ingrediente de bucătărie pot fi folosite pentru a oferi nutrienți acestor plante de apartament, cum ar fi cojile de banane. 

Unii spun că acestea reprezintă un îngrățământ grozav pentru orhidee și crini, în timp ce alții consideră că nu ar trebui să înlocuiască un îngrășământ specializat.

Cu toate acestea, apa de banane și-a dovedit beneficiile asupra acestor plante de apartament, ajutându-le să înflorească pe tot parcursul anului, potrivit express.uk.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: crini orhidee apa banane coji bananeâ