x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Lumini in noapte

Lumini in noapte

28 Iul 2005   •   00:00

Colorati-va peretii si viata!

  • de LUMINITA IOAN

  • In amenajarea unei locuinte, fie ca e o casa spatioasa, fie ca este vorba doar despre un inghesuit apartament de bloc, un rol esential il are colorarea peretilor. De cativa ani buni, romanii au renuntat si ei la eternul alb, la banalul bej ori la prea des solicitatul roz pal, preferand cate o pata de culoare puternica, datatoare de optimism, dinamism si energie. Iar rezultatul este, in cele mai multe dintre cazuri, un impact vizual si psihologic mult mai de efect decat in situatia inlocuirii mobilei vechi cu una noua.

    Necazurile apar atunci cand culorile de pe pereti nu sunt corect alese ori combinatiile sunt nefericite. Un roz "tare" alaturat unui verde incandescent vor reusi numai sa dea dureri de cap celor care vor trece pragul casei respective, invitati, dar, mai ales, persoane care locuiesc permanent in acel perimetru.

    De aceea, daca aveti dubii in alegerea culorilor sau nu cunoasteti cateva reguli importante care stau la baza decorarii peretilor, va invitam sa parcurgeti materialul de la rubrica "Util" si va garantam ca rezultatul vopsirii peretilor va fi pe masura asteptarilor dumneavoastra.

    ×