x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Merită sau nu să investești în pardoseala epoxidică? Iată ce spun experții despre soluția aceasta

Merită sau nu să investești în pardoseala epoxidică? Iată ce spun experții despre soluția aceasta

23 Mai 2024   •   11:02
Merită sau nu să investești în pardoseala epoxidică? Iată ce spun experții despre soluția aceasta

Pe cât de rezistente, pe atât de aspectuoase, pardoselile din rășină epoxidică au devenit una dintre cele mai frecvente alegeri în 2024. Experții spun că se comportă excelent în medii care, de regulă, prezintă riscuri de uzură, precum mall-uri și aeroporturi cu trafic intens sau depozite și spații industriale cu solicitări mecanice.

O pardoseala epoxidica: https://www.milucon.ro/pardoseli-epoxidice/ se remarcă și prin alte avantaje, cum ar fi varietatea extraordinară în materie de design, timpul rapid de uscare, durata extinsă de utilizare, precum și elasticitatea și flexibilitatea dovedită. Iată ce mai trebuie să știi!

Merită să investești în pardoseala epoxidica pentru gradul ridicat de rezistență la uzură

Pardoseala epoxidica este una dintre cele mai rezistente suprafețe. Pe cât sunt de frumoase și impresionante ca design, pe atât sunt de aspectuoase și spectaculoase. Rezistă cu brio la impact, la uzură, la solicitări mecanice, la șocuri și lovituri - motiv pentru care intră în categoria pardoselilor de tip industrial, conform clasificării pardoselilor.

Vei întâlni aceste pardoseli în depozite și hale de producție, din simplul motiv că nu se vor uza din cauza echipamentelor grele. Acest lucru se datorează așa-numitului „strat superior durabil”, compus din rășină epoxidică, ce se remarcă prin duritatea și rezistența lui dovedită la abraziune, trafic, șocuri etc.

Pardoselile epoxidice merită atenția ta, pentru că se implementează rapid

Timpul de realizare a lucrărilor de implementare nu este unul extins. După ce se pregătește suprafața, se aplică stratul de bază al sistemului de pardoseli format din rășini epoxidice. După stratul de bază, urmează stratul de amorsă și stratul epoxidic principal, care asigură aspectul estetic al pardoselii.

Este necesar un timp de uscare, dar proiectul se realizează rapid în comparație cu alte tipuri de finisaje pentru care ai putea să optezi. Experții în domeniu te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate, în acord cu necesitățile proiectului tău. Spațiul în care se implementează sistemul pardoselilor are un rol esențial în stabilirea detaliilor tehnice din proiect.

Întreținerea ușoară este un alt argument pentru care aceste pardoseli merită

Dacă optezi pentru pardoselile din rășină epoxidică, te vei bucura ani la rând de frumusețea acestor suprafețe, fără să fie nevoie să faci eforturi mari de întreținere. Nu ai nevoie decât de detergenți din comerț sau soluții de curățare pentru acest gen de suprafețe.

Pentru că nu există rosturi sau îmbinări, nu există nici acumulări de murdărie în spații dificil de accesat, care să îți pună bețe în roate în curățarea suprafețelor. Frumusețea designului se va menține intactă, iar eforturile tale de zi cu zi vor fi minime, în ceea ce privește igienizarea pardoselilor. Merită pe deplin să investești în cele mai moderne sisteme de pardoseli.

 

Contactează echipa Milucon.ro pentru pardoseli epoxidice sau hidroizolații profi

Milucon.ro are peste un deceniu de experiență în implementarea pardoselilor, în conformitate cu cele mai înalte standarde de pe piața din domeniu. Echipamentele specializate pe care le folosesc, precum și materialele de ultimă generație, contribuie la rezultatele fără compromis obținute de această echipă de experți.

Totul începe de la definirea nevoilor: nicio colaborare cu Milucon.ro nu poate omite această etapă. În această fază, vei comunica toate detaliile despre spațiul de destinație și activitățile desfășurate în incinta lui, astfel încât echipa de specialiști să poată identifica soluția tehnică perfectă pentru proiectele tale. Ia legătura cu Milucon.ro pentru pardoseli epoxidice, hidroizolații ca acestea și nu numai!

 

×