x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Mobilă living – recomandări și propuneri verificate

Mobilă living – recomandări și propuneri verificate

15 Mar 2024   •   12:56
Mobilă living – recomandări și propuneri verificate

​​​​​​​Livingul este un loc potrivit pentru întâlniri, relaxare și activitățile zilnice – de aceea merită să avem grijă de alegerea adecvată a mobilierului, care să corespundă atât cerințelor funcționale, cât și estetice. Cauți idei pentru amenajarea mansardei? Descoperă recomandările și propunerile noastre verificate, care te vor ajuta să creezi un interior ideal!

Amenajarea livingului este o experiență deosebită, care aduce satisfacții uriașe prin efectul final. Trecem prin proiectare, planificare și cumpărături, astfel încât să putem crea spațiul visurilor noastre pentru anii următori. Aici petrecem majoritatea timpului din zi, așadar este importantă alegerea mobilei potrivite pentru living, pentru a ne simți bine în propriul colțișor. Camera de zi este centrul vieții sociale și al clipelor în familie, pe care să ni le amintim peste ani. Cum să o amenajăm în mod stilat și practic? Venim rapid cu răspunsul!

Cum să proiectăm? Amenajarea livingului pas cu pas

Mergând conform planului, amenajarea livingului devine mult mai ușoară și mai bine gândită. Pornind de la zero, avem multe posibilități de îmbunătățire, iar dacă te afli în faza de renovare, pașii pe care i-am pregătit te vor ajuta să poți mobila de vis camera de zi. Să începem!

  1. Definește-ți stilul. În primul rând, gândește-te, în ce stil vrei să fie livingul. Alege stilul, care corespunde cel mai bine preferințelor și nevoilor tale. În prezent, avem oferte bogate în amenajările de interior, de la clasice, până la moderne, scandinave sau rustice. Lasă-te în voia fanteziei și alege varianta care îți va bucura ochii o perioadă îndelungată. Acest lucru te va ajuta la pașii următori, precum alegerea mobilei de living, a culorilor și accesoriilor.
  2.  Definește funcțiile livingului. Funcțiile pe care trebuie să le îndeplinească camera de zi reprezintă un element important în proiectarea interiorului. Fie că va fi un spațiu în care te vei uita la televizor, pentru relaxare, un loc de socializare sau poate pentru toate, te va ajuta să aranjezi mobilierul în mod corespunzător și să adaptezi spațiul preferințelor tale.
  3.  Stabilește culoarea principală. Optează pentru culori care se potrivesc perfect cu stilul tău și cu atmosfera pe care dorești să o obții în interior. Mobila de living albă este una din alegerile universale, elegante și potrivite pentru orice stil. O nuanță deschisă va mări optic spațiul, conferind un aer ușor și prospețime încăperii.
  4.  Planifică amplasarea mobilierului. Stabilește amplasarea și tipul de mobilier pe baza funcțiilor identificate anterior și a spațiului disponibil. Nu uita să asiguri o deplasare ușoară și o amplasare confortabilă. Dacă ai nevoie de un spațiu generos de organizare, merită să ai în vedere mobila de living cu riflaje.
  5.  Selectează mobila și accesoriile. Și acum cel mai bun! Alegerea mobilierului visat. Pe piață vei găsi o ofertă largă de la mobilă de living modernă, până la mobilă de living alb lucios. Dacă ești în căutarea unei soluții coerente pentru livingul tău, merită să iei în considerare seturi de mobilă de living. Întregul set îți va permite să creezi un interior coerent și elegant. Următorul element important al amenajării este colțarul sau canapeaua confortabilă. Aici ne odihnim după o zi grea, merită să alegem un model spațios și confortabil. La final alege accesoriile, precum veioze, tablouri, plante și perne.

Unde găsesc propuneri?

Te întrebi unde poți găsi recomandări și propuneri? Sunt multe locuri, unde vei găsi idei interesante și cele mai noi trenduri. Poți apela la orice revistă de design interior, platforme online, programe TV sau vizite la expoziții de mobilă. O sursă interesantă este reprezentată de magazinele online care își păstrează propria secțiune de propuneri. Vei găsi acolo multe propuneri, care se integrează perfect în cele mai noi trenduri de amenajare. Un exemplu de e-shop este MIRJAN24, unde vei găsi aranjamente la modă și, în același timp, vei avea posibilitatea de a cumpăra mobilierul prezentat. În plus, magazinul are o ofertă bogată de mobilă de living ieftină și oferă livrare rapidă și gratuită în max. 5 zile!

Amenajarea livingului este un proces, care necesită mai ales timp și efort. Efectul final merită cu siguranță acest lucru. Mizează pe stilul tău și creează un interior, în care să îți facă plăcere să te odihnești și să petreci timp alături de cei dragi. Folosește toate sursele de inspirație, însă nu uita de propria creativitate. Îți dorim succes în mobilarea camerei de zi visate!

 

×