x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Organizarea inteligentă a şifonierului

Organizarea inteligentă a şifonierului

de Maria Enadie    |    10 Oct 2009   •   00:00
Organizarea inteligentă a şifonierului

IDEI CARE SĂ TE AJUTE SĂ SUPLINEŞTI LIPSA DE SPAŢIU Spaţiul insuficient în care locuim majoritatea dintre noi face ca depozitarea să fie o cenuşăreasă a casei. Sunt momente când, dacă deschizi dulapul, rişti să fii victima unei avalanşe de obiecte.



Este foarte greu să menţii ordinea în spaţiile aglomerate, iar acest fapt ne complică existenţa inutil: aloci mai mult timp căutării unui obiect decât activităţii pentru care este acesta destinat. Soluţia este de a folosi cu maximum de eficienţă spaţiul, de a găsi fiecărui obiect un loc potrivit şi accesibil. Ca şi la mobila de bucătărie, şi pentru dulapurile de haine există pe piaţă sisteme interioare care ajută la organizarea obiectelor şi la menţinerea ordinii. Poţi să "personalizezi" dulapul de haine cu ajutorul lor, în funcţie de necesităţile garderobei tale. Şi poţi cumpăra aceste accesorii în funcţie de necesităţile garderobei tale. În acest fel îţi "personalizezi" dressingul.

Într-un dressing ai nevoie de sertare, poliţe, bară pentru umeraşe, sisteme de împărţire şi organizare a sertarelor pentru obiectele mărunte, cutii transparente (ca să vezi conţinutul), suporturi pentru accesorii etc. Dacă nu îţi permiţi să achiziţionezi sisteme interioare profesionale, poţi apela la accesoriile textile pentru şifoniere (suporturi cu buzunare, etajere textile etc.). Deci, în funcţie de buget, există variante pentru a eficientiza folosirea spaţiului de depozitare a hainelor.

×
Subiecte în articol: cumparaturi