x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Original si traditional - coabitarea spectaculoasa a contrastelor

Original si traditional - coabitarea spectaculoasa a contrastelor

22 Apr 2005   •   00:00

Original si traditional / Juridic, Financiar, Imobiliare / Hidroizolatiile - tratarea peretilor / Interior stilizat / Biroul, zona de lucru / Persoana si spatiul construit in Feng-Shui / Eveniment / Un sol sanatos pentru o gradina frumoasa / Simfonia apei / Cala Zantedeschia - simbolul elegantei

  • JURNALUL DE CASA, GRADINA SI TERENURI
  • UN SUPLIMENT IN FIECARE ZI
    Editie
    Ed. Colectie
    Jurnalul
    Sanatate
    Jurnalul
    Gastronomie
    Jurnalul
    Cumparaturi
    Supliment
    TV
    Jurnalul
    Casa
    SUMAR

    Editorial - LAURA SIMA

    Poate ca de multe ori ne lasam purtati de valul evenimentelor cotidiene si amanam lucruri pe care consideram ca le putem rezolva cu alta ocazie, cand dispunem de timpul necesar. S-ar putea insa ca atunci cand ne aducem aminte de ele sa fie prea tarziu. Alegerile facute la un moment dat pot avea consecinte uneori neasteptate, pe care trebuie sa le suportam.

    Nu exista un sfat universal valabil referitor la ceea ce trebuie sa facem si cand trebuie sa facem ceva. Ceea ce putem sti cu siguranta este faptul ca e nevoie ca permanent sa ne gandim la noi, la cei din jurul nostru si la ceea ce ne dorim in diferite momente.

    Construirea si amenajarea unei case nu face parte dintre lucrurile care pot fi facute in graba, intr-un timp foarte scurt, indiferent de consecinte. Toate aspectele trebuie prevazute din timp. Desigur, sunt multi proprietari care s-au confruntat cu destule greutati de-a lungul intregului proces de materializare a proiectului lor. Echipe de muncitori nepregatite, oameni de diverse calitati pe care i-au intalnit, termene de predare depasite, necesar de materiale subestimat din diverse cauze - toate denota inca o lipsa de profesionalism din partea unora dintre cei care isi ofera serviciile in domeniul constructiilor si dorinta acestora de a castiga cat mai mult in timp cat mai scurt, in detrimentul unei lucrari de calitate. Pe de alta parte, nici atitudinea unora dintre beneficiari nu este tot timpul verticala - cautarea cu orice pret a celor mai ieftine solutii nu va duce in timp decat la realizarea unor cheltuieli suplimentare de metinere a constructiei. Solutii exista insa pentru fiecare buzunar. Calitatea materialelor si a executiei trebuie insa sa primeze. Nu degeaba se spune ca suntem prea saraci ca sa ne putem permite solutiile cele mai ieftine.

    Pana la urma, totul se reduce la atentia pe care o acordam problemelor cu adevarat importante din viata noastra. Si daca uneori va simtiti presati de ceea ce se intampla in jurul vostru, de lipsa de timp, de stressul de zi cu zi, nu luati o hotarare pana nu va ganditi la ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi.
    ARHIVA - Jurnalul de Cumparaturi
    • Click aici pentru a accesa arhiva
    ×