x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) De ce să alegi dale de pavaj Traverstone de la Starstone

(P) De ce să alegi dale de pavaj Traverstone de la Starstone

07 Mai 2022   •   10:48
(P) De ce să alegi dale de pavaj Traverstone de la Starstone

Travertinul este o piatră de culoare nisip-aurie, care are o textura neuniformă. Acest material este deseori solicitat în lucrările de construcții decorative, astfel, tehnologia de montare a travertinului pe fațada este astăzi foarte populară.

Finisarea curții casei cu dale de pavaj cu textura travertin vein cut – Traverstone permite crearea unui aspect deosebit.

 

Proiectul tău este important și dorești că totul să fie perfect, astfel încât să te poți bucură de noul spațiu, dar alegerea materialului potrivit pentru amenajare poate fi un proces lung și frustrant. Deși unele materiale pot fi menționate mai des atunci când faci cercetări de design, textura travertina este una dintre cele mai bune de utilizat în comparație cu alternativele sale.

 

Dalele de pavaj Traverstone de la Starstone cu textura travertin vein cut impresionează prin estetică deosebită adaptată epocii noastre. Aceste dale pot fi folosite atât la interior, cât și la exterior la pavarea curților sau a aleilor din grădini sau parcuri, la pavarea teraselor, a zonelor pietonale sau în jurul piscinei.

 

Dalele de pavaj marca star stone se pretează a fi montate pe sapă de beton pentru trafic auto sau pat de nisip pentru trafic pietonal sau auto ușor.

 

Instalarea travertinului a fost efectuată de mult timp. Acest material este apreciat datorită calităților sale, și anume:

 

  • Structura de suprafață nobilă care are o imagine în relief care face peretele original
  • Material prietenos cu mediu
  • Material foarte rezistent, datorită structurii puternice
  • Opțiune economică - nu necesită reparații cosmetice suplimentare
  • Rezistență excelență la temperaturi ridicate și scăzute, precum și pătrunderea umezelii
  • Culori potrivite oricărei dispoziții sau ocazii
  • Crește valoarea casei tale imediat
  • Poate fi utilizat într-o varietate de moduri.

 

 

Totodată, dalele de pavaj Traverstone sunt vibrocomprimate cu o rezistență de până la 3 ori mare decât cea a betonului turnat și au proprietăți antiderapante, ceea ce este un aspect extrem de important când ne referim la locația și scopul amplasării acestora.

 

Astfel, pavelele cu textura travertin sunt o alternativă atrăgătoare datorită calităților și aspectului lor distinct. Travertinul poate fi folosit în diferite moduri, cum ar fi pavele, plăci, mozaicuri, muluri, alei de acces și punți, în funcție de scopul proiectului. 

×