x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Unde găsești cuvertură pat și alte decoratiuni? La Traget!

(P) Unde găsești cuvertură pat și alte decoratiuni? La Traget!

08 Aug 2022   •   14:31
(P) Unde găsești cuvertură pat și alte decoratiuni? La Traget!

Atunci când te gândești la un alt aspect al încăperilor din casa ta, de cele mai multe ori alegi decorațiuni diferite. Acestea au capacitatea de a schimba întregul design, însă mai poți veni și cu alte accesorii în ajutor. Poți apela la o nouă culoare a biroului, la o nouă culoare a pereților, la rolete pentru ferestre sau la parchetul laminat diferit de cel pe care îl ai deja. Posibilitățile sunt multiple în privința acestui aspect și, din fericire, ai la dispoziție un magazin online pentru decorațiunile din casa ta.

Locul din care poți achiziționa tot ce ai nevoie pentru un aspect diferit este cu siguranță Traget. Traget se ocupă cu furnizarea de decorațiuni și alte accesorii pentru decorarea casei. În funcție de preferințele tale, ai ocazia de a opta pentru o gamă largă de decorațiuni, instalații sanitare, produse de etanșare și nu numai. Tot aici sunt disponibile și multe alte accesorii. Ai totul la un click distanță pentru a comanda produse speciale pentru un decor deosebit! În plus, prețurile sunt competitive.

Fie că vrei să renovezi câteva încăperi sau să aduci un plus de nou prin decorațiuni, la traget.ro vei găsi o varietate de vopsele și produse chimice, tavane și baghete de polistiren, cuvertura pat, scule și accesorii, decorațiuni interioare și textile, cât și tablouri sau parchet laminat. Pentru dormitor, camera copilului, sufragerie sau bucătărie, în orice încăpere vei putea aduce ceva nou care să schimbe aspectul. Adu o notă de prospețime și un alt vibe în încăperile din casa ta sau la birou! Cu minim de efort și buget nu foarte mare, poți realiza un decor de efect.

Magazin online pentru decorațiunile din casa ta

Pentru a opta doar către decorațiuni, Traget îți oferă acces doar la această categorie prin selectarea ei din listă. În materie de decorațiuni interioare ai la dispoziție articole decorative de diferite tipuri, de la cele de pus pe mobilă, până la cele pentru perete, opritoare de ușă de sezon, rame foto și cutii decorative.

Acestea pot înfrumuseța aspectul mobilei, pot umple un gol al peretelui sau pot acoperi diverse imperfecțiuni de la pereți. Le poți amplasa în diferite locuri, astfel încât să arate minunat ori de câte ori ești în camera respectivă. Ai la dispoziție multiple culori și modele, tocmai pentru a se potrivi perfect în orice încăpere din casa ta.

Dacă ești în căutare de soluții utile pentru căminul tău, Traget ți le oferă! Descoperă gama largă de produse pentru casă, instalații sanitare, produse chimice și tot ce ai nevoie pentru a renova complet una sau mai multe încăperi. Alege produse de calitate, astfel încât rezultatul final să fie unul pe măsura așteptărilor tale!

Solicită serviciile utile pentru căminul tău!

Traget nu este doar un simplu magazin online de decorațiuni. Firma dispune de specialiști care te pot ajuta cu renovarea sau schimbarea aspectului a uneia sau mai multor încăperi. Pe lângă faptul că te poți bucura de o gamă largă de accesorii și produse în materie de decorațiuni, mai poți solicita și alte servicii.

Specialiștii te pot ajuta cu o culoare anume sau instrucțiuni pentru aplicarea corectă a lacului pentru lemn sau a vopselei pe care o cauți, cu consultanță gratuită privind montajul foliei,  parchetului sau a autocolantului pentru mobila ori a foliei pentru geamuri. Chiar dacă funcționează ca e-shop, nu diferă cu nimic experiența pe care o vei avea aici de varianta în care mergi la shop-ul fizic. Ai consultanți gata să te ajute, oricând ai nevoie!

Află totul despre produsele disponibile, din pagina oficială și comandă ce ai nevoie.

 

Contact: comenzi@traget.ro

×