x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Planta care te ajută să scapi de mirosul de țigară din locuință

Planta care te ajută să scapi de mirosul de țigară din locuință

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2023   •   20:30
Planta care te ajută să scapi de mirosul de țigară din locuință

O plantă de apartament te ajută să scapi de mirosul de țigară din interior și este, în același timp, extrem de potrivită pentru decorarea locuinței.

Planta Șarpe are frunze elegante, lungi și rezistente, fiind o alegere perfectă din punct de vedere vizual dar are și proprietăți uimitoare de a elimina substanțele toxice din aer și a neutraliza mirosurile neplăcute. 

Aceasta absoarge formaldehida, benzenul și tricloroetilena, substanțe eliberate în aerul din casă prin fumat. Planta ajută astfel la purificarea aerului și vei avea astfel un somn odihnitor. 

În timpul nopții, când majoritatea plantelor încetează procesul de fotosinteză, planta Șarpe continuă să elibereze oxigen, îmbunătățind calitatea aerului din cameră și aduce beneficii suplimentare pentru mediul înconjurător.

În plus, planta Șarpe contribuie și la crearea unui mediu mai sănătos în locuință, având capacitatea de a absorbi umezeala din aer și contribuind astfel la menținerea unui aer mai curat și mai plăcut.

Este rezistentă și nu are nevoie de udări frecvente, fiind important să aștepți ca suprafața solului să se usuce înainte  de a o uda iarăși, potrivit dcnews.ro. 

 

 

 
×
Subiecte în articol: planta miros tigara casa planta sarpe