x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Protejează-ți casa cu un videointerfon wireless. Șase avantaje pe care trebuie să le știi

Protejează-ți casa cu un videointerfon wireless. Șase avantaje pe care trebuie să le știi

20 Oct 2022   •   11:22
Protejează-ți casa cu un videointerfon wireless. Șase avantaje pe care trebuie să le știi
Sursa foto: stocksnap.io

Dintotdeauna oamenii își protejează spațiul de locuit sau cel în care își țin bunurile. Pe măsura avansării tehnologiei, nevoile și dorințele de protecție au crescut și ele.

Unul dintre cele mai bune lucruri care au fost inventate în acest sens este videointerfonul. Acesta este un aparat prin care vezi, auzi și comunici cu exteriorul foarte ușor, din interiorul spațiului de locuit sau al spațiului în care lucrezi, iar mai nou chiar de la distanță. Acesta vine în întâmpinarea nevoilor noastre cu o serie de avantaje de care ar trebui să ținem cont înainte de a trece la achiziționare.

 

Iată motivele și criteriile după care ar fi cel mai indicat să alegi un videointerfon wireless.

Intimidează infractorii

În primul rând, orice infractor care are de gând să pătrundă într-o clădire de locuințe sau într-o casă, are grijă să se uite dacă acolo există sisteme de supraveghere. Un videointerfon wireless este un sistem de intimidare al infractorilor. În al doilea rând, dacă acest aparat îți poate arăta cine este dincolo de gard sau ușă și te ajută chiar să comunici, acest lucru reprezintă un atu serios.

Nu trebuie să găurești pereții

Deoarece este wireless, pentru montarea unui asemenea aparat nu este nevoie să spargi pereții, să dai găuri cu pichamărul ori să chemi o echipă de specialiști. Dispozitivul se montează foarte ușor. În plus, este un aparat creat să fie rezistent la intemperii.

Te sună pe mobil

Un alt avantaj al videointerfoanelor este că pot fi accesate direct de pe telefonul mobil. Poți opta pentru vizualizarea live, direct pe telefon, fie că ești la birou, în vizită la un prieten sau în concediu cu familia. De asemenea, poți să vezi și să selectezi cine intră în clădire. Dacă până acum trebuia să te duci la ușă sau la poartă, să afli cine te vizitează și mai apoi să deschizi, acum nu mai este nevoie să faci acest lucru. Atunci când cineva sună la interfon, poți verifica cine te apelează și decizi dacă să îi deschizi sau nu.

 

″Vede″ atât ziua cât și noaptea

Interfoanele wireless au o mulțime de avantaje. Printre acestea se numără și faptul că poți vedea cine te sună atât ziua, cât și noaptea, pentru că sunt dotate cu sistem cu radiații infraroșii. Și pentru că este mereu important să te simți în siguranță la tine acasă, un astfel de gadget va contribui la starea ta de bine.

Înregistrează și stochează orice mișcare

Fie că ești prezent sau nu în interiorul spațiului în care ai montat un asemenea videointerfon wireless, sistemul are capacitatea de a înregistra și stoca orice mișcare se produce la o distanță de 1,5-2 metri de ușă. Și da, ai vrea să știi cine ți-a lăsat o scrisoare, a încercat să deschidă ușa locuinței tale sau, poate, a lăsat un "cadou" nu tocmai dorit.

Acces permis cu cartelă sau cod

Pentru a ușura accesul celor "de-ai casei", aceste sisteme vin cu o serie de facilități printre care este și acela de a nu fi neapărată nevoie de o cheie. Și acest lucru se poate face doar cu o cartelă sau chiar un cod de acces, care la nevoie pot fi schimbate, ceea ce te scăpă de o grijă în plus.

 

Odată ce știm toate aceste lucruri, rămâne la latitudinea fiecăruia ce tip de videointerfon va alege.

 

 

Sursa foto: stocksnap.io

 

 

×