x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Relaxare cotidiana

Relaxare cotidiana

01 Iun 2005   •   00:00

Accente decorative / Juridic, Financiar, Imobiliare / Pavaje pentru curte si gradini / Relaxare cotidiana / Linie si forma / Foisorul / Feng-shui pas cu pas / Eveniment / O gradina multicolora / Colt de poveste / Spathiphyllum - Crinul Pacii

  • JURNALUL DE CASA, GRADINA SI TERENURI
  • UN SUPLIMENT IN FIECARE ZI
    Editie
    Ed. Colectie
    Jurnalul
    Sanatate
    Jurnalul
    Gastronomie
    Jurnalul
    Casa
    Supliment
    TV
    SUMAR

    Tentatie de sezon


  • de LUMINITA IOAN

  • Vara este anotimpul cand noi, "copiii de balcon", ii invidiem cel mai mult pe cei care locuiesc la casa si beneficiaza si de o mica gradina. Pentru ca aceasta din urma, amenajata armonios, devine, pentru cateva luni pe an, locul preferat de catre proprietarii sai pentru petrecerea timpului liber.

    O data cu sosirea sezonului cald, magazinele si firmele de specialitate se intrec in oferte de produse specifice gradinilor. Dintre toate, in aceasta perioada, cele mai tentante sunt, cu siguranta, cele de foisoare, care aduc in curte un pic din atmosfera de vacanta.

    Fie ca sunt sofisticate si de dimensiuni apreciabile, fie ca sunt mici si simple, ele confera parca gradinii, o data cu confortul, si un strop din parfumul nuvelelor interbelice, ale caror eroine, domnisoare de pension, imbracate in rochii fosnitoare, sorbeau cu gratie, in foisor, din cescutele cu ceai.

    Desi par a fi constructii simplu de realizat, montat si intretinut, in momentul in care le achizitionati trebuie sa cunoasteti cateva lucruri esentiale despre foisoare, informatii pe care vi le oferim in acest numar al suplimentului. Speram sa va fie de folos si sa faceti alegerea justa pentru gradina dumneavoastra!
    ARHIVA - Jurnalul de Cumparaturi
    • Click aici pentru a accesa arhiva
    ×