x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Spaţiu de relaxare în grădină sau pe terasă

Spaţiu de relaxare în grădină sau pe terasă

de Maria Enadie    |    13 Iun 2009   •   00:00
Spaţiu de relaxare în grădină sau pe terasă
Sursa foto: /

E o bucurie acum să stai afară să inspiri parfumul teilor înfloriţi şi răcoarea serii. Fie că ai o grădină, o terasă sau măcar un balcon încăpător, instalează-ţi un colţişor unde să te relaxezi sau să te bucuri de compania prietenilor.AMENAJAREA POTRIVITĂ
Ai la dispoziţie multe posibilităţi, în funcţie de spaţiu şi destinaţie: o masă mică şi scaun - suficient să îţi bei cafeau afară; dacă vrei să te instalezi mai comod să citeşti, optează pentru un fotoliu cu o măsuţă joasă; pentru leneveală agaţă un hamac; pentru petreceri în aer liber îţi trebuie o masă mare şi scaune sau bănci. Iar dacă ai o grădină mare, poţi crea un spaţiu de relaxare în toată regula, cu canapele şi umbrare.

Indiferent de opţiune, alege mobilier special pentru exterior. Materialele uzuale sunt lemnul (de esenţă exotică, sau tratat special), metalul (fier forjat, inox etc.), fibre sintetice care imită împletiturile naturale, plasticul. Mobilierul pentru grădină nu este foarte comod, dar confortul creşte adăugându-i perne.

×
Subiecte în articol: cumparaturi