x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Spectacol la bloc

Spectacol la bloc

18 Mai 2005   •   00:00

Teatrul luminii / Juridic, Financiar, Imobiliare / Placile ceramice pentru exterior / Spectacol la bloc / Camara - o noua interpretare functionala / Amenajare de garsoniera / Marea bataie de joc / Plante pentru gradini cu nevoi speciale / Magia macilor / Culori pentru intregul an - Codiaeum (Croton)

  • JURNALUL DE CASA, GRADINA SI TERENURI

  • UN SUPLIMENT IN FIECARE ZI
    Editie
    Ed. Colectie
    Jurnalul
    Sanatate
    Jurnalul
    Gastronomie
    Jurnalul
    Casa
    Supliment
    TV
    Jurnalul
    Credinta
    SUMAR

    Penalizati-i!


  • de LUMINITA IOAN

  • O prietena care tocmai s-a intors dintr-un circuit prin Europa mi-a facut cunoscute impresiile sale despre metropolele Batranului Continent. Intre altele, mi-a spus: "Stii, dupa parerea mea, Viena e frumoasa, dar nu trebuie, sub nici o forma, s-o vezi dupa ce ai admirat Parisul!"

    Fortand un pic nota, comparatia ar fi putut fi facuta si in ceea ce priveste targul international de la Romexpo-Bucuresti (unde au participat si firme reprezentand 18 tari europene) si cea mai ampla manifestare de acest gen din lume, gazduita de Milano. Si cu siguranta ca nu s-ar fi simtit nimeni lezat! Numai ca prapastia dintre cele doua expozitii s-a dovedit si in acest an a fi mult prea adanca pentru a putea alatura, chiar si pentru cateva clipe, numele celor doua orase. Echipa "Ideal Decor", care a fost prezenta, in urma cu o luna, la targul din Italia, a fost neplacut impresionata de lipsa de interes a organizatorilor romani pentru Construct Expo 2005. Din pacate, eforturile si entuziasmul expozantilor au fost anihilate de indiferenta si dispretul oamenilor de la Romexpo. Explicatia unei astfel de atitudini tine tot de mentalitatea noastra. Fiind singura expozitie importanta de acest gen din Romania, firmele de specialitate nu au incotro si trebuie sa accepte conditiile indecente existente la Romexpo. Platind insa bani grei pentru un spatiu de cativa metri patrati!

    In ciuda repetatelor promisiuni ca se vor face imbunatatiri in aceasta incinta, daca firmele nu vor penaliza atitudinea aroganta a organizatorilor - absentand de la viitoarea editie a targului, de exemplu - nu se va schimba nimic in bine. Caci principiul acestora din urma pare sa fie: "nu-i nebun cel care cere, ci ala care da!".
    ARHIVA - Jurnalul de Cumparaturi
    • Click aici pentru a accesa arhiva
    ×