x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Stil rustic elegant

Stil rustic elegant

30 Iun 2005   •   00:00
Stil rustic elegant

Ingeniozitatea caracterizeaza aceasta amenajare. Pe langa incaperile destinate functiunilor principale, coerenta detaliilor se regaseste inclusiv in camera copilului si in bai, decorate in stilul rustic elegant

Culori placute in nuante de pamant, finisaje calde, multe corpuri de iluminat, obiecte deosebite si un mobilier original - toate sunt perfect armonizate. Relat ia dintre lucruri, combinatiile dintre ele sunt cele care dau, in final, atmosfera cu totul aparte a acestei case.

Fara a achizitiona piese epatant de scumpe, fara a fi prezente obiecte semnate de designeri celebri, proprietarii au reusit sa creeze un ambient intr-un stil curat, confortabil si, mai ales, elegant.

In finalul periplului in principalele zone ale acestei frumoase case, cu siguranta sunt de memorat cateva idei si solutii de impact pentru orice interior. Dar nu la modul de copiere, ci la o reinterpretare asa cum ar dicta sufletul fiecaruia dintre voi care doreste o alta ambientare a propriului sau cuib.

Mobilierul din intreaga casa este unul special. Si asta pentru ca el a fost manufacturat, deci personalizat pentru a se incadra perfect in ansamblul decorului.Piesele din dormitoare, realizate pe comanda la atelierul imperial, sunt in nuante de bej, cu finisaje ce imita aspectul antichizat.

Intr-una din camerele de baie, in jurul lavoarului s-a realizat o structura fixa cu rafturi deschise, dar in incapere exista si spatii deschise pentru depozitarea diverselor obiecte sau mascarea centralei termice. De remarcat combinatia reusita dintre placile ceramice, blatul de piatra, usile din lemn ale dulapului inzidit si accesoriile din inox. Oglinda cu rama antichizat sparge monotonia culorilor si a liniilor.

Camerele de baie sunt amenajate in acelasi spirit rustic elegant ce domina interiorul. Mobilierul de baie este unul fix. Daca in jurul lavoarului rafturile sunt deschise, in vecinitatea acestuia exista un spatiu inchis pentru depozitare. Piatra, ceramica, lemn, inox - toate iau forme ale diverselor lucruri care coexista in armonie.

Adela Parvu, Laura Lipan
Arhiva Ideal Decor

×