x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Transformă-ți casa cu cele mai uimitoare opțiuni de pardoseală! Descoperă cele mai bune reduceri care te așteaptă!

Transformă-ți casa cu cele mai uimitoare opțiuni de pardoseală! Descoperă cele mai bune reduceri care te așteaptă!

24 Mai 2024   •   13:47
Transformă-ți casa cu cele mai uimitoare opțiuni de pardoseală! Descoperă cele mai bune reduceri care te așteaptă!

În 2024, cerințele la pardoseli de lux sunt mari și în același timp, oamenii vor să achiziționeze parchet laminat la un preț accesibil. Oamenii preferă să cumpere parchet laminat pentru decorarea interioară într-o casă, vilă, apartament sau birou. Acum, opțiunile de pardoseală în online sunt mari, iar la unele apar și reduceri semnificative. Parchetul laminat a câștigat în popularitate, deoarece este durabil, practic, atractiv din punct de vedere estetic.

Pentru a face economie de timp și bani, vezi unul dintre cele mai bune magazine online cu pardoseli de marcă și analizează cele mai avantajoase prețuri pentru parchet laminat. Descoperă nuanțele perfecte de pardoseli în trend și cele mai bune reduceri la parchet laminat, pentru a adăuga o notă de confort, stil și eleganță casei. Cu modelul de parchet laminat adecvat poți crea o atmosferă caldă și primitoare în locuința ta.

În prezent, există numeroase modele de parchet laminat de brand (Kronotex, Swiss Krono, Alsafloor, Egger, Tarkett), care sunt perfecte pentru a ridica estetic spațiului de locuit. În 2024, producătorii au o gamă uimitoare de opțiuni de pardoseli, din care oricine poate găsi variantele de parchet laminat dorite, pentru a crește și coeficientul de stil al casei.

Reîmprospătează-ți casa și economisește bani cu promoțiile la parchet de lux! 

Primul pas pentru a găsi cele mai bune reduceri la parchet laminat este să analizezi ofertele, promoțiile din magazinele online. Citește recenziile despre magazine și astfel poți afla păreri și aspecte importante din experiența altor oameni. Unii proprietari de case probabil și-au spus deja părerile despre anumite modele de parchet laminat, de care și tu ești interesat și asta te poate ajuta să alegi un anumit e-shop cu pardoseli avantajoase.

În prezent, există numeroase opțiuni de pardoseală laminată, în magazinele online. Retailerii oferă chiar și mostre gratuite în scopul de a ajuta pe cei interesați să vadă stilul de parchet înainte de a face o comandă prea mare. Prin urmare, poți căuta un magazin online la care vei obține un eșantion gratuit, pe care îl vei inspecta înainte de a-l comanda.

În această perioadă din an, cele mai bune reduceri sunt la parchet laminat de 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm. Printre cele mai populare oferte se numără și parchetul laminat ideal pentru birou, hol, case, magazine cu trafic intens. Pe site-urile magazinelor online poți găsi produse la reducere, de marcă Kronotex, Swiss Krono, Alsafloor, Finsa, Egger, Classen, My Foor, Tarkett.

Magazinele online pun la dispoziția cumpărătorilor o gamă variată de produse de calitate europeană, cum ar fi:

  • Parchet laminat rezistent la apă cu tratament water resistant, au un sistem de îmbinare megaloc aqua protect; acest tip de parchet are și plinte asortate care pot completa perfect decorul de interior
  • Parchet laminat pentru încălzirea prin pardoseală la care se folosește și o folie specială ce are anumite caracteristici unice; acest parchet poate avea suprafața mată ce îi conferă o structură autentică, care oferă un aspect de lemn real și creează o atmosferă caldă și naturală
  • Parchet triplu stratificat care a devenit foarte popular, deoarece are caracteristici inovatoare; acest parchet are o bună rezistență, durabilitate, un design elegant.

Selectarea plăcilor de parchet se face și în funcție de aspectul lor, de culoare, prezența nodurilor, a altor caracteristici naturale. Poate fi ales un parchet laminat cu aspect rustic ce are dungi ușoare la suprafață, noduri de orice dimensiune și formă, fisuri permise și diferențe de nuanțe. Un astfel de tip de parchet este în trend și foarte atractiv din punct de vedere vizual. Alte modele de parchet au noduri foarte mici pe plăci și asta face ca diferențele de nuanțe dintre ele să nu fie foarte pronunțate, fapt pentru care arată mai elegante și sunt potrivite pentru crearea unor interioare minimaliste sau clasice.

În acest an, cel mai răspândit pe piață este parchetul triplu stratificat cu un design clasic și performanță mare.

Promoțiile apar în e-shop-uri în mod frecvent la parchetul laminat care imită lemnul de nuc, frasin, tec sau stejar. Cu ajutorul acestor modele de parchet laminat ce imită textura unor pardoseli scumpe din lemn masiv, poți realiza un design deosebit în locuință și poți sublinia luxul dorit.

×