x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ce ar face concurenții din ”Ultimul Trib” cu marele premiu

Ce ar face concurenții din ”Ultimul Trib” cu marele premiu

12 Sep 2018   •   21:18
Ce ar face concurenții din ”Ultimul Trib” cu marele premiu

Gândul la marele premiu în valoare de 100.000 de euro îi ajută pe cei 21 de concurenți din ”Ultimul Trib”, emisiune ce va avea premiera joi, 13 septembrie, la ora 20.00, la Antena 1, să înfrunte fiecare zi plină de încercări în Madagascar și fiecare concurs extrem de solicitant.

Premiul în valoare de 100.000 de euro le pune la treabă imaginația concurenților din Ultimul Trib”, ce va avea premiera joi, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

”Aș avea ce să fac cu premiul la mine acasă, în Maramureș...”, se gândește Sorin Brotnei. ”Sunt aproape gata cu construcția celor două case tradiționale, vreau să fac și o șură și o cramă. Probabil că aș dezvolta tot acolo ceva, pentru că acolo mi-e sufletul și aș investi probabil în niște meșteșuguri pe cale de dispariție, pe care eu le apreciez și îmi place să mă implic în ele. Mă ajută și faptul că eu am făcut arte plastice și îmi place lucrul cu lemnul”, a mai spus Brotnei.

În acest timp, Daniela Crudu se gândește că la un răsfăț pe măsura eforturile sale din Madagascar, iar ca să se bucure de el complet, ar trebui să îi aibă în preajmă și pe cei dragi. ”Mi-aș schimba mașina în primul rând și mi-aș reînnoi colecția de genți, apoi mi-aș duce prietenele în vacanță la Ibiza!”, a spus Daniela.

Pentru Ionuț Iftimoaie, marele premiu este trofeul, după cum explică el. ”Mentalitatea de sportiv mă face să mă gândesc că intru într-o competiție cu gândul că voi câștiga. Când am plecat, prietenii mi-au zis să mă întorc acasă cu marele premiu, dar eu mă gândesc mai degrabă la trofeu! Aș fi ipocrit să spun că nu mă gândesc și la partea financiară, atunci când ai patru copii acasă, e greu să nu te gândești, iar nevoi avem cu toții, unele mai reale, altele inventate. M-am gândit însă după o muncă atât de intensă, de probe atât de dure cu uzură fizică și psihică, cel mai corect ar fi ca cei trei finaliști să împartă marele premiu!”, a spus campionul Ionuț Iftimoaie. 

Începând de joi, 13 septembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1, cele trei triburi, unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând, vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice.  Cei 21 de concurenți se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiți să trăiască în același mod în care o fac și aceștia. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Începând cu 20 septembrie, în fiecare săptămână, joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

×