x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cele mai favorizate zodii în luna iulie

Cele mai favorizate zodii în luna iulie

22 Iun 2016   •   15:46
 Cele mai favorizate zodii în luna iulie

Descoperă în cea mai călduroasă lună a verii dacă te afli printre zodele norocoase ce sunt răsfățate de astre. Iată care sunt cele mai favorizate zodii ale lunii iulie, scrie clickpentrufemei.ro.

Cele mai favorizate zodii ale lunii iulie. Leu

Luna iulie va fi una cu o puternică încărcătură emoțională, deoarece vei fi înconjurată de cei dragi și te vei întâlni cu rude pe care nu le-ai văzut de multă vreme. Veți pune la cale mici escapade în familie, în care te vei relaxa și vei putea să fii în sfârșit tu însăți. În plus, aceste excursii îți vor fi de ajutor pentru a te reconecta cu persoana iubită, mai ales că în ultima vreme programul încărcat, dar și unele mici divergențe, v-au cam îndepărtat.
Cele mai favorizate zodii ale lunii iulie. Balanță

Vei afla, cu surprindere, că ești foarte apreciată de colegii de muncă. Aceștia îți vor sări în ajutor, fără să le ceri tu acest lucru, deoarece vor vedea că ești copleșită de sarcinile zilnice. De asemenea, vei avea bani de concediu, deoarece fie îți va fi înapoiată o datorie mai veche, fie părinții se vor oferi să-ți plătească ei vacanța, doar pentru ca tu să ai șansa să te decontectezi câteva zile de la stresul cotidian.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac iulie