x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cele mai ghinioniste zodii ale lunii martie

Cele mai ghinioniste zodii ale lunii martie

20 Feb 2017   •   22:28
 Cele mai ghinioniste zodii ale lunii martie

Prima lună a primăverii aduce necazuri pentru unele zodii din horoscop. Ghinioniștii se vor confrunta cu tot felul de situații, din care cu greu vor reuși să iasă. Iată care sunt cele mai ghinioniste zodii în luna martie, scrie ziarulring.ro.

Taur

O să stai foarte rău la capitolul bani în această lună. Problemele financiare îți vor afecta relațiile cu cei din jur. Cheltuielile neprevăzute care vor apărea te vor face să împrumuți bani de la apropiați. Nici cu sănătatea nu stai foarte bine. O durere de dinți nu o să-ți dea pace în luna martie.
Gemeni

În dragoste, lucrurile sunt nesigure și confuze. Doar timpul va reuși să clarifice situația nativilor căsătoriți sau implicați în relații serioase. Eclipsa de lună din luna martie îți va afecta relațiile cu familia, iar problemele de sănătate îți vor da ceva de bătăi de cap.
Fecioară

Luna martie va fi pentru nativii Fecioară plină de evenimente neplăcute. Certurile vor fi la ordinea zilei, iar neînțelegerile cu persoana iubită se vor apala foarte greu. De pe 20 martie, nici la capitolul sănătate nu vei excela.

×