x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Concurenții “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” gătesc pentru copii care nu si-au serbat niciodată ziua de naștere

Concurenții “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” gătesc pentru copii care nu si-au serbat niciodată ziua de naștere

07 Apr 2015   •   12:24
Concurenții “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” gătesc pentru copii care nu si-au serbat niciodată ziua de naștere

Să dăruiești este probabil unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poate face un om. Iar atunci când dăruiești unui copil, fericirea de pe chipul lui merită tot efortul. Asta vor simți concurenții de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” în ediția de azi, când vor avea de gătit pentru un grup de copii fără părinți, care trăiesc la asociația SOS Satele copiilor și care nu au avut parte până acum de o aniversare ca la carte. Emoționați și cu lacrimi în ochi, dar dornici să le ofere micuților o petrecere pe cinste, concurenții din show-ul de la Antena 1 se vor strădui să aducă pe mesele copiilor tot soiul de bunătăți. Dacă vor reuși să le facă micuților o petrecere aniversară de pomină, telespectatorii Antena 1 vor descoperi în ediția din 7 aprilie, de la 20.30.

Instructorul K 1, în lacrimi în fața copiilor
Ciprian, fostul instructor K 1 de la “Hell’s Kitchen”, va trece prin emoții de nedescris în ediția de azi. Copleșit de poveștile micuților pentru care cuvinte precum ”mama” sau ”tata” au cu totul și cu totul alt înțeles, acesta nu își va putea stăpâni lacrimile. Impresionat de copii și cuprins de emoția propriilor sale amintiri – el însuși crescând fără tată – Ciprian aproape că va claca în timpul service-ului. Ce se va întâmpla cu el, telespectatorii “Hell’s Kitchen” vor afla azi de la 20.30.

La cumpărărturi pe biciclete
Tot în ediția de azi, 7 aprilie, concurenții au parte de o probă neașteptată. Cei trei jurați le dau vestea că trebuie să meargă la cumpărături pe biciclete, să facă aprovizionarea pentru fiecare echipă și să se încadreze într-o sumă de bani fixă. Proba va fi cu atât mai savuroasă cu cât concurenții vor face pereche cu câte un coleg de echipă, cu care trebuie să alerge printre rafturi legați la o mână.

Frankie a fost eliminat luni seară
Ajunși la nominalizări, în ediția de luni seară, cei din echipa albastră i-au ales pe Paul, Frankie și Florin pentru eliminare. În fața celor trei jurați, fiecare dintre cei nominalizați a sperat să nu piardă șansa de a merge mai departe în concurs. Chefii au decis că Frankie este cel care părăsește “Iadul bucătarilor”.

×