x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Copiii cu povești de viață emoționante își demonstrează talentul, la “Next Star”

Copiii cu povești de viață emoționante își demonstrează talentul, la “Next Star”

22 Apr 2015   •   12:11
Copiii cu povești de viață emoționante își demonstrează talentul, la “Next Star”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Joi, 23 aprilie, la “Next Star”, șapte noi copii vin în fața juraților și a publicului ca să uimească cu talentul lor artistic.
Unul dintre ei este Bulgăraș, un copil de 13 ani, care cânta pe străzile din Făgăraș. Bănuții câștigați îi ducea acasă mamei, pentru mâncare, el fiind singura sursă de venit a celei care l-a adus pe lume și a celor cinci frați ai săi. Cine i-a schimbat viața și cum a ajuns el pe scena de la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi seara.
În aceeași ediție, vor concura Jake, un puști de 11 ani care a cucerit Marea Britanie cu talentul său, și Elena Cristina, o fetiță de 7 ani din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, care își dorește să-l impresioneze pe Connect-R prin dans și atitudine. Când a aflat că va urca pe scenă alături de dansatorii juratului, Elena Cristina a țipat de fericire.
Una dintre invitatele speciale ale ediției este Lorelai, fetița care s-a născut fără brațe și femururi, fostă concurentă a show-ului. Ea revine pe scena de la “Next Star”, ca să-i facă o surpriză unei concurente care își dorea de mult să o cunoască.
Și tot joi, Lora va primi un cadou nesperat: un A4. Cine îi va oferi acest dar Lorei și care sunt ceilalți concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 23 aprilie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

×